Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

Нові вермішелі та локшини швидкого приготування-9

Десяту, ювілейну, дегустацію вермішелей/локшин швидкого приготування хотів відкласти на наступний рік, бо й так перебрав щорічну норму споживання. До того ж, новинок не було. Але знімати більше нічого. Плюс — новинки підігнали. Тож доведеться наближати виразку шлунка... А чому 9-й номер, якщо дегустація десята? Все просто — один звіт назвав по-іншому, бо там були зарубіжні та реекспортні найменування. Сьогодні ж — вітчизняне.

1. Ювілейна, 10-а, дегустація вермішелей і локшин складається аж з п'яти найменувань. Причому це і вермішелі, і локшини. На огляді: локшина швидкого приготування "Glads" з куркою і соусом Сальса, локшина швидкого приготування "Glads" з яловичиною і томатним соусом з базиліком, а також нові вермішелі "Мівіна" зі смаками гострої курки, сиру, смаженого м'яса.

Цікаво те, що локшини "Glads" нагадують "Big Bon", які пішли разом з "Роллтоном". А "Мівіну" я вже дегустував (нехай і не всі смаки). Ну і ще, не обійшлося без приколів.

2. Розпочинаю з локшин "Glads", оскільки вони і за упаковкою, і за вмістом, і на смак (зізнаюся у читерстві: ці локшини я вже їв) схожі на локшини "Big Bon". Якщо "Big Bon" виготовляли там, де й український "Rollton", то локшини "Glads" роблять на підприємстві, де виробляють "Reeva". Як то кажуть: "Совпадєніє? Не думаю." Ця серія локшин відрізняється наявністю соуса.

3. Локшина швидкого приготування "Glads" з куркою і соусом Сальса (75 г.). Коштує 25 грн. Акцентують увагу на тому, що готової страви буде аж 425 г.

4. Серед складників є і пальмова олія, і підсилювачі смаку.

5. Інструкція з приготування.

6. В упаковці звичний для Роллтона і Reeva круглий брикет локшини і аж три(!) пакетика: з овочами і зеленню, з ароматизаторами і приправами, а також з соусом.

7. Надписи, на всяк випадок, переклали українською.

8. Локшина пахне пальмовою олією і нерівномірно просмажена.

9. Залив кип'яточком.

10. Після запарювання можна додати соус. Правда, багато розмазалось по пакетику і рукам, а до локшини не потрапило.

11. Готова страва. Після запарювання локшина увібрала воду і набубнявила. Її стало більше.

12. Як завжди у білоцерківського виробника локшина смачна. Солонувата (у інших фірм вона може бути прісною). Пружня. А соус майже не відчув. Хіба що він ледве гострить. Аромат курки теж ледве вловимий. Тому загальне враження — лише 4. Попередні рази чомусь було смачніше.

13. Локшина швидкого приготування "Glads" з яловичиною і томатно-базиліковим соусом (25 грн./75 г.). Аналог від "Big Bon" був смачним. І я його дегустував.

14. Ха-ха! Пакетик з овочами та зеленню приштампували до упаковки.

15. Приклеєний до упаковки пакетик із зеленню та овочами відволік увагу, і я не сфоткав вміст упаковки. Хоча там так само було 4 компоненти: брикет, приправи (у зміненому вигляді), соус і цей пакетик.

16. Банальний ракурс дегустації: як висипаю приправи. Вони, до речі, пахнуть яловичиною. Не сильно.

17. Потім, в запарену і настояну локшину вичавлюю томатно-базиліковий соус.

18. Бульйон по солоності слабкіший, ніж у попереднього різновиду (можливо, більше розбавив). Він солонувато-кислий. Пахне базиліком. Від соуса "Сальса" все ж відрізняється.

19. Заварив не за технологією, бо кришка зі сковорідки була зайнята. Але яловича локшина "Glads" з соусом запарилась. Причому, добряче. Навіть краще, ніж під кришкою. Хоча бульйону майже нема.

20. Локшина гарна. Ставлю 5. Хоча до пакування є питання. Перед зйомками пробував (так, це чітерство) — таких приколів не було, і соуси були насиченішими.

21. Далі переходжу від локшин до вермішелей. І знову знайомий асортимент (він насправді ширший, але для дегустації були потрібні лише три найменування). І навіть, марка! Це вермішелі швидкого приготування "Мівіна" в упаковці з новим дизайном. Але чи змінився смак?

22. Нова вермішель швидкого приготування "Мівіна" з гострою куркою (14,39 грн./59,2 г.).

23. Як виявилось, змінилась не лише упаковка, а й перелік інгредієнтів. У складі знову з'явились підсилювачі смаку і м'ясо.

24. Замість мальованої інструкції приготування написали про те, що упаковка розроблена з урахуванням можливості подальшої переробки, якої, звісно, у нас нема.

25. Всередині упаковки комплектація мінімальна: лише брикет вермішелі та пакетик з приправами (разом з сухою олією). Причому пакетик з квадратом Малєвича.

26. Вермішель теж нерівномірно обсмажена. Але тішить, що зроблена без пальмової олії.

27. Пахне вареним курячим м'ясом. Інші вермішелі та локшини пахнуть куркою карі. І, так, знову заварюю без кришки.

28. Бульйон дуже рідкий. Зелень дрібна і її мало. На смак — солоно-гострий. Причому з гострим післясмаком (перцю чилі аж 1,6%). Солоність помірна. Однак не вистачає густини.

29. Вермішелька після локшин "Glads" ніяка. Вона не пружня. Особливо не солона. Мало зелені. Проте без підсилювачів смаку і з соняшниковою олією. Плюс — нестандартний аромат. Однак загальне враження: 3.

30. Ще одна нова вермішель швидкого приготування "Мівіна" — зі смаком сиру та зеленню (15,49-16 грн./59,2 г.)

31. Вага традиційна для "Мівіни" — 59,2 г. Такою порцією наїстись неможна.

32. Вміст пачки аналогічний попередньому різновиду: брикетик з вермішеллю і приправи в пакеті з чорним квадратом.

33. Вермішель заварилась. Виглядає простенько. Та й бульйон дуже прозорий. Хоч і написали, що більше зелені, але цього не видно. Овочі та зелень дрібнесенькі. До того ж, їх мало.

34. Знову ненасичений бульйончик. Просто прозора, несолона, водичка зі слабким хімозним ароматом сиру.

35. Вермішель стала кращою (можливо, під кришкою краще настоялась). Але несолона. Одним словом, ніяка. В поєднанні з малою кількістю зеолені та овочів, а також несолоним бульйоном враження негативне. Не сподобалось. На 2 з 5.

36. І на завершення цієї дегустації — вермішель швидкого приготування "Мівіна" зі смаком смаженого м'яса (не написали якого). Співвідношення ціна/вага — 16-19 грн./59,2 г.

37. В інгредієнтах написано, що м'ясо баранини. А ще є коптильний ароматизатор. Цікаво!

38. Бульйончик темніший, ніж у інших різновидів "Мівін". Пахне шашликами. Незвичний аромат. Плюс — смак бульйону насиченіший: солоно-солодкий. Причому більш солоний за попередні різновиди. А ще є легка гострота.
Аромат важко описати. На що ж він схожий? На запах шашликів з вуличної кухні. Можливо так і пахне баранина?

39. Шматок вермішелі, яку не розламав, так і запарився:)

40. Звичайна вермішель. Але добряче настояна смакує краще. Цій "Мівіні" зі смаженого м'яса ставлю 5.

Що у підсумку? Локшини "Glads" виявились перейменованими "Big Bon", тільки гіршої якості. Хоча смак гарний і порції такі, що можна наїстись. Упаковка 1в1. Нові вермішелі "Мівіна" отримали не лише новий дизайн упаковок, а й оновили смаки. Особливо сподобався різновид зі смаженого м'яса (баранини). Відносно непогана куряча вермішель. А сирна ніяка.

Таким був ювілейний, 10-й, фуд-тест вермішелей і локшин швидкого приготування. Їх я вже об'ївся, тому підказуйте інші теми для дегустацій.

4

Останні статті

Коментарі

16.09.23, 21:21

Ви стійкий в своїй наполегливості. Зараз сезон овочів та фруктів. Можна закрити в баночки повидло, джеми, салати. Я все міркую, зварити конфетюр сливовий чи разом із яблуками. Це для мене експеримент

    26.09.23, 21:49

    з натертим пармезаном - сомоє то!!!

      37.09.23, 15:54Відповідь на 1 від Hagal

      Ви стійкий в своїй наполегливості.Без особливого ентузіазму. Просто під рукою були новинки, вирішив з'їсти одразу.

        47.09.23, 15:54Відповідь на 2 від нофакінгнейм

        Про сир хочу зробити огляд.

          58.09.23, 02:49Відповідь на 4 від Makcімаліст

          Якщо вже йти шляхом "їжа охоронця гаражного кооперативу", то можна спробувати плавлені сирки. Ми осьо трохи підсіли, особливо я. Подобається КОМО з крабовими паличками, але він мало де є (точно є у фірмових магазинах КОМО). Весела корівка Вершковий — класика, база. Часто беремо за акціями в різних там АТБ й Сільпо, пробуємо від різних виробників.

          Якщо просто тверді сири, раджу КОМО Голдер. Він твердий (по краю — дуже), але смак насичений, гострий. У фірмових магазинах КОМО — по 81 грн за брусок 150 г, у NOVUS — дорогий (десь 120 грн), у інших — немає, хіба що можна пошукати нарізаний у самому магазині (десь бачив).

            69.09.23, 12:19Відповідь на 5 від Nech sa paci

            Якщо вже йти шляхом "їжа охоронця гаражного кооперативу", то можна спробувати плавлені сирки. Раніше вже показував. Правда, в форматі заміток.

              79.09.23, 23:50Відповідь на 6 від Makcімаліст

              Провтикав я. Або ж забув...