Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Хочеться вийти через вікно

  • 04.08.23, 16:56
Хочеться вийти через вікно. І одного разу, через домашні сварки або запрошення на військову службу я можу це робити. Хоча, звичайно, страшно. Але мені нічого втрачати: нащадків все одно нема, стосунків ні з ним не було, закордоном не був жодного разу. І навряд чи це можливо надолужити. А заодно напишуть в пресі. Нехай я про це і не знатиму. Бо те, що зараз назвати нормальним життям неможна. Та й сам колись сказав, що відміряв собі вік до 50-ти. Так що якщо довго не буде ніяких дописів, значить я таки вчиню самогубство. І можливо ще когось з собою заберу.

Поки що спробую з'їхати кудись. Все одно профіту від спільного проживання все менше і менше, а непорозумінь все більше. Якщо не вийде... ну шо ж... тоді доведеться самовипилюватись.
2

Останні статті

Коментарі

14.08.23, 17:18

І не подумай!!! Не примножуй горе і негатив, згадай, що є люди, яким гірше.
То все жара, бо на вулиці, навіть комп каже, що +35. Сполоснись прохолодною водою, посидь десь в куточку. Виїхати за кордон можна легально: на лікування, як волонтер, як особа з інвалідністю, як супроводжуючий особу, що їде на лікування. Мабуть ще щось. Але ж можна і не перетинати кордон, а сісти в електричку, чи автобус і вийти за пару десятків кілометрів від дому. Напитати якусь кімнатку і пожити квартирантом кілька тижнів. Тихо, спокійно, нікому до тебе діла нема, якщо оплатив проживання. І розглядайся потихеньку, як люди живуть.
Хай береже тебе Бог!.

    анонім

    24.08.23, 18:11

    Если все в окна сиганут, кто будет Родину защищать?

      35.08.23, 00:03

      Французское на первом этаже.8

        45.08.23, 00:10

        Ну, если ты серьезно такой камикадзе, то на военной службе тебе цены не будет, а, вернешься героем, еще и получишь кучу льгот.
        А убьют, так ты сам хотел. Плюс расстрел-наиболее гуманный способ. Или сразу мозг убьют, или шок и ничего не чувствуешь, а пока дойдет, уже отмолился.
        Только не очень я верю. Да и ситуация такая не у тебя одного.

          55.08.23, 00:23Відповідь на 1 від nasinynka

          Утето есть люди, которым хуже точно не аргумент. Когда у тебя мигрень, тебе легче, если еще у кого-то голова заболит ?
          Сразу скажи. Взял палатку, каремат, спальник, зажигалку, таблетки сухого спирта, пастух, щетку, мыло, расческу?, кружку, нож, ложку, котелок, мангал, кульки, паек на 4 дня, запасные носки, плавки, панамку, деньги и к реке. Жить косматым геологом.
          Вот с телефоном не знаю. Зарядку совать некуда. Можно книжку в мягкой обложке взять.

            65.08.23, 00:26

            Пасту без х. Вместо расчески лучше полотенце.

              75.08.23, 00:31

              Серега, задолбал этим игнором. Хочу тебе сказать, что это не первый идиот, желающий славы в прессе любой ценой. Отстойник просто.

                анонім

                85.08.23, 00:32

                Якщо тобі не страшно піти з життя, спробуй бути ще сміливішим - залишитись жити і подивитись, що з того далі буде. Згодом ти відчуєш, що всі ми тут гості і не так нам багато тут часу відміряно, щоб прожити життя. Час швидкоплинний. Якщо гірше ніж зараз вже не буде, тоді ти нічого не втрачаєш - якщо залишишся жити.

                  анонім

                  95.08.23, 00:37

                  Ми всі з якимись проблемами по життю. І люди слабкі. Кожен у своїх проблемах і ніякого діла їм нема до проблем інших. Бо вони слабкі духом. І тільки невелика кількість опікується не лише своїми проблемами але намагається якось покращити життя іншим, залишаючись жити, не зважаючи на свої проблеми, бачити сенс існування (у кожного свій).

                    анонім

                    105.08.23, 00:45

                    Один кам скритий у пошті, якщо замітиш

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      7
                      попередня
                      наступна