хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Зір псується/Підробіток/Боти

Давно не писав у щоденник — у паперовий, електронний, чи у інтернеті. В принципі, нічого особливо не відбувається. Ввімкнено режим "за течією". Бентежить хіба що погіршення зору. Користування смартфоном у темряві хоч і допомагає заснути, але шкодить очам. Ну а світло не вмикаю, тому що вночі ніде не світиться. Чим замінити посиденьки в інтернеті?

Єдиною позитивною новиною можу назвати додатковий підробіток. Він рятує від простою на основній роботі. І разом виходить більше, ніж якби працював на одній роботі. Хоча й там, виявляється, є що ще доопрацьовувати. Занурення в роботу — теж свого роду спосіб абстрагуватися від реальності та відволіктися від відсутності розваг.

Одне відео на Ютубі набрало шалену популярність і при цьому за кількістю переглядів перевершило рекорд давніх топових відосів. Не знаю, чому відбувся різкий стрибок переглядів. Гадаю, вся справа у правильно підібраних тегах і назві. Додалися і нові підписники. Тепер їх у мене більше сотні! Правда, дизлайків теж побільшало. А у коменти активно лізуть рашистські боти з риторикою, мовляв, у вас така сама військова техніка, то не російські, а українські танки. В тому, що це боти не сумніваюсь, оскільки вони погано знають матчастину. Ну не було у нас на озброєнні вундервафлів на базі Камазу "Панцир-С" і "Тайфун". Танки теж модернізовують по-різному. А деякі БМД і БМП є лише у кацапів. Але боти не розуміють. Шо з них візьмеш: нагадили у коментарях — і втекли. Тому вирішив їх банити.
Взагалі, з відеоблогом дивна ситуація: з Лаптєстану глядачів більше, ніж з України, хоча у мене україномовний канал.
2

Коментарі

118.08.22, 18:46

С работой сложно сейчас. Женщины правда могут уехать заграницу. Мужчины нет. Есть новости, что с 1 октября и женщин не будут выпускать с страны.

    220.08.22, 10:11Відповідь на 1 від Hagal

    Так я і радію, що є робота.