хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Про ЧЗВ

Чергова річниця аварії на ЧАЕС. Черговий привід поговорити про Чорнобильську зону відчудження. Давно мріяв про нелегальний сталк, але мабуть доведеться відмовитись від затїї. По-перше, до багатоденних походів не готовий. Та й дорого це. По-друге, в одноденні або дводенні поїздки ніхто не ходить (а даремно!). І по-третє, охоронюваність з роками все краще і краще, а будівлі все більше руйнуються.  Ну а як же екскурсії? Вони дорогі і нецікаві. Там постановочні кадри, пам'ятники і популярні оглядові майданчики, без відвідування будинків. Та й в ту частину ЧЗВ, куди мріяв потрапити, не водять екскурсій. Тому так, мрію доведеться викреслити.
2

Коментарі

126.04.19, 16:20

нашел че переживать. а че денег нету ?

    226.04.19, 17:45Відповідь на 1 від DANAH

    нашел че переживать. а че денег нету ?Грошей завжди не вистачає. Зараз пишу описи товарів для двох інтернет-магазинів, а робота просувається повільно.

      326.04.19, 18:25Відповідь на 2 від Makcімаліст

      нашел че переживать. а че денег нету ?Грошей завжди не вистачає. Зараз пишу описи товарів для двох інтернет-магазинів, а робота просувається повільно.почему в твоем ЖЖ комменты видны только тебе? ой сколько у меня к тебе вопросов

        427.04.19, 12:31Відповідь на 3 від DANAH

        нашел че переживать. а че денег нету ?Грошей завжди не вистачає. Зараз пишу описи товарів для двох інтернет-магазинів, а робота просувається повільно.почему в твоем ЖЖ комменты видны только тебе? ой сколько у меня к тебе вопросовРаніше ватники набігали і гадили в коментарях.

          527.04.19, 13:10Відповідь на 4 від Makcімаліст

          нашел че переживать. а че денег нету ?Грошей завжди не вистачає. Зараз пишу описи товарів для двох інтернет-магазинів, а робота просувається повільно.почему в твоем ЖЖ комменты видны только тебе? ой сколько у меня к тебе вопросовРаніше ватники набігали і гадили в коментарях.каким образом?

            627.04.19, 17:26Відповідь на 5 від DANAH

            нашел че переживать. а че денег нету ?Грошей завжди не вистачає. Зараз пишу описи товарів для двох інтернет-магазинів, а робота просувається повільно.почему в твоем ЖЖ комменты видны только тебе? ой сколько у меня к тебе вопросовРаніше ватники набігали і гадили в коментарях.каким образом?Таким чином, що могли писати хто завгодно.

            Вже відкрив можливість коментувати.