хочу сюди!
 

Татьяна

57 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Дорога «Київська Русь»

Напередодніі Масляної рекламують всілякі святкові заходи. От і я замислився над культурною програмою. Думаю, ні для кого не секрет, что парк «Київська Русь» дорогий. Раніше квитки коштували 100 грн.. Потім 150. А зараз обнагліли — просять 200 гривень. А нещодавно дізнався скільки коштує дорога. Виходить, що дорога «Київська Русь» і дорога дорога. 35 гривень в одну сторону.  Так що мабуть так туди і не з'їзджу. Порахував, що зі всіма витратами на квиток і на проїзд вийде 314 гривень.

Цікаво, чи багато відвідувачів вибирають «Київську Русь»? Бо можна знайти цікаві музеї і екскурсії за меншу ціну. Взяти хоча б конкурентів — Музей народної архітектури та побуту України відвідати коштує 40 грн.; «Мамаєва слобода» — 50.
1

Коментарі

124.02.17, 21:17

парк без програми це просто деревяна cпоруда , а пирогово -це все таки музей і в ньому якіщось проводять тільки на свято, тому порівнювати їх не зовсім вірно.

Це те ж саме, що порівнювати цирк і зоопарк, де в один день буде відмічатись якийсь спільний день - нехай буде, день тигра

    225.02.17, 16:22Відповідь на 1 від trinks

    Не згоден. Парк — фактично музей. Тільки в Пирогові справжні будиночки, а в «Київській Русі» — новоробні.
    А всілякі свята відбуваються і там, і там.