хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

...Зажадав міліцейського супроводу для поїздки з друзями в лазню

  • 17.01.14, 22:31

Мешканець міста Нетішина (Хмельницька область) письмово зажадав від начальника міського відділу Управління внутрішніх справ надати йому та його друзям машини міліцейського супроводу з спецсигналами для поїздки у лазню, а також забезпечити силами міліції охорону громадського порядку "під час проведення заходу". Свої вимоги він мотивував виконанням тих законів, які 16 січня 2014 року прийняла Верховна Рада України.

"У контексті прийнятих законів, та попереджаючи можливе правопорушення, зареєстрував сьогодні у міліції повідомлення "про масовий захід". В канцелярії довго вчитувались у зміст, але все ж зареєстрували. Копії документу завіз у СБУ та до міської ради", - пише на своїй сторінці у Facebook мешканець Нетішина Сергій Рижук і подає фотокопію своєї заяви:

"Так як в лазні нас часто збирається більше десяти чоловік (а це вже масовий захід), то додатково попросили забезпечити громадський порядок. Сподіваємось ну хоча б на взвод автоматників. Друзів попередив аби не віталися "Слава Україні!", бо долучать ще екстремізм ..." - продовжує автор. 

Далі Сергій Рижук розповідає про подальші відвідини відділу, куди він з’явився і запитав, де ж машини супроводу: "Черговий був в шоці, на що я його запевнив, що начальник міліції в курсі, бо ми вдень занесли повідомлення. Викликали начальника ДАІ. Кругом всі ледве не дуснули від сміху, але черговий і начальник ДАІ не сміли. В кабінеті начальник ДАІ пояснив, що про закон чув, але інструкцій щодо його виконання ще не отримав. Тому ми можемо вільно їхати..."

У коментарях автор заяви пообіцяв у понеділок ще й організувати колективну явку з повинною "за недільне Водохреще".

Нагадаємо, що 16 січня 2014 року Верховна Рада України прийняла, а Президент підписав низку законів, які вводять суттєві обмеження на проведення масових заходів, забороняють рух транспортних засобів у кількості більше 5 одиниць без супроводу міліції (вважаючи це колоною), істотно розширюють поняття "екстремізм" і "наклеп", за які можна притягнути до відповідальності будь-кого.

http://www.proskurov.info/news/section-news/society/9543-zazhadav-militseiskoho-suprovodu-dlia-poizdky-z-druziamy-v-lazniu

21

Коментарі

117.01.14, 22:40

Рыжук-придурок.Пропиарил себя.А мог бы и без пиара пойти в местный ОГСО,заплатить деньги и получить всё желаемое.

    217.01.14, 22:41


    ...а мы тут на шашлыки собрались...
    причем в общественном месте. точно - конвой нужен для охраны правопорядка.

      317.01.14, 22:47Відповідь на 2 від BlackPR

      а я в прорубь окунуться собирался - прошу обеспечить мне прорубь с сопровождением.

        417.01.14, 22:51Відповідь на 3 від Al KazlOFF

        а я в прорубь окунуться собирался - прошу обеспечить мне прорубь с сопровождением.с водолазами?

          517.01.14, 22:53Відповідь на 3 від Al KazlOFF

          а я в прорубь окунуться собирался - прошу обеспечить мне прорубь с сопровождением.плавки, труселя и набедренные повязки запрещены!
          закон №7.

            617.01.14, 22:54

            Заїбісь

              717.01.14, 23:04Відповідь на 3 від Al KazlOFF

              а я в прорубь окунуться собирался - прошу обеспечить мне прорубь с сопровождением.У вас реально лёд есть?ещё скажи шо и снег))

                817.01.14, 23:08Відповідь на 4 від Поговорим

                а я в прорубь окунуться собирался - прошу обеспечить мне прорубь с сопровождением.с водолазами?да. но в фуражках и с погонами.

                  917.01.14, 23:09Відповідь на 1 від тор102

                  Рыжук-придурок.Пропиарил себя.А мог бы и без пиара пойти в местный ОГСО,заплатить деньги и получить всё желаемое.чому придурок? він діяв згідно законодавства.

                    1017.01.14, 23:09Відповідь на 1 від тор102

                    Рыжук-придурок.Пропиарил себя.А мог бы и без пиара пойти в местный ОГСО,заплатить деньги и получить всё желаемое.Нахера платить деньги если согласно дебилами принятого закона менты обязаны всё нахаляву?

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      6
                      попередня
                      наступна