R_

R_

Собор на крові та контрреволюція © Сергій Гонтарук

  • 29.03.14, 08:23
Зараз всі українці зосередились на зовнішній загрозі, що нависла над Україною, а так звана опозиція під «шумок» війни почала концентрувати в своїх руках владу, яка добута нашою кровю. На пости ставлять «нових-старих» посадовців. Починається повзуча контрреволюція.
Мова піде знову про псевдонаціоналістів, що захищають свій шкурний інтерес, а люди для них лише сміття у досягненні своїх цілей. Дивлячись на лідерів «Свободи» розумієш, що спекуляція на ідеї націоналізму була вдалим бізнес-проектом. Був попит на націоналістичну партію і з’явилась пропозиція.
Ще з часів президентських виборів я палко підтримував «Свободу», переймався ідеями націоналізму і казав, що націоналісти це люди, які точно нас не зрадять. Був у мене друг політолог, який на різних виборах встиг попрацювати не в одному виборчому штабі. Він ще тоді мені казав, що «Свобода» це звичайний проект ПР, який спонсорується нечистими грошима, що вона нічим не різниться від всіх інших партій. Я, звичайно, його не слухав і вірив в ідеї націоналізму, зостаючись прихильником «Свободи». Цинічна маніпуляція на патріотичних настроях «западенців» дала свої девіденти, а партія ВО «Свобода» завдяки нашим голосам поступово перетворилася у душителя нашої свободи. Ось така тавтологія – «Свобода» душитель свободи. В тому що ця партія зараз в парламенті - є доля і моєї вини, адже я за неї голосував. Тому я вирішив написати ось цю статтю, щоб інші громадяни не повторювали моїх помилок. Як казав Тарас Бульба: «Я тебе породив я тебе і вбю».
[ ]

R_

R_

R_

R_

R_

R_

R_

R_

...

  • 14.03.14, 09:27

R_

R_

R_

R_

R_

R_

R_

R_

R_

R_

Аматоры революции

  • 11.03.14, 10:22
Александр Роджерс, специально для «Полемики»
http://polemika.com.ua/article-140745.html