Про все потроху
- 02.07.15, 18:12
Варене м'ясо збережеться довше, якщо зберігати його сухим, залишивши трохи бульйону на дні посуду.
Фарш із свинини краще використовувати для приготування відварних тюфтельок і фрикадельок, а змішаний (свинина і яловичина або баранина) - для котлет, зраз, биточків.
Щоб риба була смачнішою, перед приготуванням її потрібно посолити, поперчити, збризнути лимонним соком і залишити на деякий час.
Щоб у крупі не заводилися жучки, перш ніж засипати її у банки треба прожарити крупу у духовці або на пательні.
Рис буде смачним і білим, якщо у воду для варіння додати трохи оцту або кілька крапель лимонного соку чи розведеної у воді лимонної кислоти.
Зберігати часник треба у сухому і темному місці, яке добре провітрюється. Щоб цибуля під час смаження набула золотавого кольору, її попередньо потрібно обкачати у борошні.
Перед тим, як поставити пиріг в духовку, йому необхідно дати підійти 15-20 хв. Після цього змазати його сирим яйцем.
Молоко краще зберігати в темному місці, на світлі значна частка вітамінів втрачається.
Перед тим як закип'ятити молоко, треба покласти в нього трохи цукру (0,5 ст. л. ложки на 1 л молока). Після кип'ятіння необхідно охолодити відкритим, таке молоко довше не скисне.
Щоб на молоці не з'являлася пінка, необхідно частіше помішувати його і одразу після закипання швидко охолодити.
Щоб молоко не підгоріло, сполосніть каструлю холодною водою.
Не можна пересолювати тісто, бо зайва сіль розріджує його і додає неприємного смаку.
Коментарі
Бес Понятия
12.07.15, 18:17
№21
Гість: R_35
22.07.15, 18:26Відповідь на 1 від Бес Понятия
Уже есть 22