хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Піррова перемога майдану

Сьогодні до влади прийшла опозиція, але те що я побачив в перші дні мені геть не сподобалося.

Розпочну одразу з найболючішої теми, за що на мене накинуться з кулаками, я проти того щоб зносили Леніна. Скільки таких пам’ятників залишилося? Ніхто не скаже, за те всі знають скільки їх уже знесли. Я питав, для чого зносять пам’ятник, мені відповіли, що це символ поваленого режиму. Тоді давайте зруйнуємо метро, будинки де ми живемо, бо то все є символом комуністів. Для довідки, саме при Леніні Україна сформувалася в державу, це було ще в 1920 році.


Парламентська більшість, яка була сформована з тих самих депутатів ПР. Тобто, ті самі люди, які штампували в сліпу диктаторські закони Януковича, зараз так сам штампують закони опозиції. Тобто це люди без своєї думки, які тільки чекають доки підвернеться шанс, і вони перейдуть до іншої сили.

«На рахунках у казначейства грошей немає»,- це слова Турчинова у неділю у ВРУ, а вже сьогодні в.о. президента України Турчинов виділяє, на вибори 1,9 млрд. грн., що більше ніж у 2012 році коли було витрачено 1,2 млрд. грн., і виникає питання на що підуть ці гроші? У києві 16 мостів які перебувають у аварійному стані, і наці гроші, якщо не повністю реконструювати, то хоча б полагодити їх можна було.


Закони приймаються для людей на майдані, щоб вони «відчепилися». Для мене ситуація в ВРУ зараз саме так і виглядає, опозиція, уже влада, відміняє закон про мови, роздає посади, звільняє з посад, але жодного важливо закону прийнято не було. Досить показово, що на сьогоднішніх банківських котируваннях долар сягнув позначки 9,32 грн., що є одним з рекордів, і судячи по тому, як влада вирішує ці питання, то їй зараз не до цього. Як на мене, то найперше, що потрібно було зробити, це одразу направити в НБУ нового управлінця, але чомусь Яценюк цього не зробив, хоч він мав би це в першу чергу зробити.

Я думаю, що ситуація проясниться в найближчі декілька днів, але якщо опозиція і далі буде приймати «ліві» закони, то їх скоро самих попросять піти. 

14

Коментарі

Гість: Добрый Лео

124.02.14, 22:00

гроші підуть на агітацію за себе любімого...

    224.02.14, 22:01

    "то їх скоро самих попросять піти"

    Ну уж нет. Теперь вы имеете дело не с производственниками и промышленниками, а с торгашами и банкирами. Или купят, или подкупят вас. Если не вас, то других. Все просто

      Гість: portugal

      324.02.14, 22:03

      Были одни рожи,теперь другие.

        424.02.14, 22:12

        Парламентська більшість, яка була сформована з тих самих депутатів ПР....
        Это точно.....приспособленцы с большой буквы....прийди завтра Симоненко к власти....они к комунистам перебегут...

          Гість: djeromo

          524.02.14, 22:13

          А с Лениным воевать легче , чем с олигархами .

            624.02.14, 22:14Відповідь на 3 від Гість: portugal

            какие другие? и эти уже были

              724.02.14, 22:19Відповідь на 3 від Гість: portugal

              Были одни рожи,теперь другие.не сказать, что новые сильно лучше старых. Эти еще и голодными приползли к кормушке.

                Гість: Гасюк

                824.02.14, 22:21

                В 1969 году после переворота в Пакистане Восточная Бенгалия объявила бойкот нелегитимным выборам, а боевиков-«гастролеров» с запада и местных провокаторов бенгальцы «метили» краской: http://proza.ru/2014/02/24/2202

                  924.02.14, 22:25

                  Вот в приципе и то, что ожидалось. А нинче не доносят до людей тот факт, что памятник того, кого с такой злобой валят дала им возможность не быть холопом при императоре. Мой предок был расстрелян при репресси, но злость не держу на красную власть, так как это дало возможность быть на равне с титулованым человеком. Очень печально, что люди не понимают факт того, что пришла другая и ничем не лучше власть еже ли была до этого

                    1024.02.14, 22:27Відповідь на 7 від tishina

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна