Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Наталя

42 роки, лев, познайомиться з хлопцем у віці 38-48 років

Одне літо з мого життя. Частина 1

Чомусь мені захотілося написати вам про цю маленьку частинку мого життя. Писати буду дозовано, щоб не сильно забивати вам мозок. Може колись це стане главою моїх мемуарів... в рот мені ноги!

ЧАСТИНА 1. 

ЗНАЙОМСТВО.

Був у мене проміжок у житті, я його називаю мєждумужьє. Це коли один чоловік вже був, а другий ще не настав. І от в цей час влітку (здається 2002 року) мене підбурили попрацювати у дитячому таборі "Лісова казка". Ну а чого? Ліс, свіже повітря, озеро, гриби, шалена зарплата у 165 грн. на місяць, гарні діти.... ну, як потім виявилось, майже гарні. На цю авантюру мене підбила моя старша подружка, яка ще паралельно з відпочинком мала наміри підлікувати своє одинокеє тіло енергетичними ресурсами якогось молоденького вожатого. 
Привозять нас автобусом у табір і починають розподіляти загони. Мені дістається перший загін. Я ніколи раніше не була вожатою у таборі і тому радію, що мені дісталися малі діти. Я вже уявляю, як буду грати з ними у схованки, малювати фарбами і збирати світляків у банку. Іду я до своїх будиночків, а там мене ждуть мої малята... 
По ходу з'ясовується, що перший - це самий старший загін і туди потрапляють діти від 15 до 17 років, а у мене був взагалі один 18-ти річний хлоп, його мама вмовила директорку взяти його у табір, бо поїхала кудись на все літо і боялася залишати його в хаті самого... ну тепер ви трохи в курсі, що за народ у мене був. Описую далі. Ще у мене було декілька красунчиків, що приїхали в табір тупо потрахатись. Ще у мене була команда футболістів, всі в модних кросах і гонорові до усрачки... це з хлопців. Дівочу половину складали пАдругі футболістів і ще пару скромних дівчат, яким дістали путівки їх батьки по великому блату. Моїм напарником був випускник педуніверу, що останні пару років викладав у Сокирянській колонії. Чувака явно поставили у правильний загін, а як я там опинилася то було велике питання. 
Футболісти всім своїм виглядом показували, що вони тут боги, але головний бог той, у кого крутіші кроси. Я дивилась на тих прищавих мачо і на їх дівчат, що кружляли кругом них як прекрасні метелики навколо жуків навозників. Жуки називали своїх метеликів без імнені просто"мая малАя" і кожна мАлая, коли її кликали, точно знала, що викликають саме її і летіла до свого прищавого принца зі швидкістю комети, іноді просто для того, щоб зняти, лежачому на пружинній кроваті шейху, його дорогі шкари. 
Перший мій ранок почався цікаво. Я прокинулася раніше всіх десь о 5-ій, вийшла на вулицю і о х р е н і л а!!! Між дівочим і пацанським будиночками (а це метрів 20) всі дерева (а це дофіга, бо ми у лісі) були обмотані туалетним папіром. Ці малі придурки тихо вночі повилазили через вікна і забабахали таку собі павутину 20х20 метрів і в 2 метри висотою. Вони використали весь папір, що їм дали батьки з собою, мабуть рулонів 10-15 точно. Я не знаю як передати цю картину, але перформанс був мега грандіозним. 
Через деякий час я почала відходити від шоку і мій мозок почав шалено працювати. Я десь за годину зробила шалену роботу, тихо познімала весь папір і винесла у самий дальній смітник табору, потім лягла у ліжко і зробила вигляд, що сплю. Вже скоро пролунала сирена підйому і народ потроху став вилазити до рукомийників. Про моє прибирання не знав навіть мій напарник і тому я зробила морду кірпічом і стала грати за своїм планом. Представте картину, сидить мій совожатий на лавці курить, кругом нього збираються "чєлавєкі-паукі" і починається:
- Ги, гииии, ну шо....
- Шо шо?
- Ну тіпа ти не бачив? Гииииии...
- Шо бачив?
- Пацики, зирьте! Типу він не бачив.
- Та що ви до мене доколупалися!!! Що я мав бачити?????????
- Нормальна шняга. Ми як придурки не спали.... а тоді хто???....навєрно сторж, от казьол! 
Тичуть на мене.
- А може вона? Нєєєє, точно не вона. Вона з дєвками спала, ми вночі заглядали до них, вони всі дрихли. От ми лошари! Тепер треба у Гноменят рулон бумаги віджати (Гноменята це найменші дітки).

Тоді я ще не знала скільки всього цікавого мене чекає і що це літо я запам'ятаю на все життя.

Знайшла в неті фото мого будиночка, а онде у вікні то хлопчачий. Прикольно. Оце між ними всі дерева були у павутині з туалетного папьору.

А тут були малі діти
Картинки по запросу пионерский лагерь лесная сказка новоднестровск

А це центральна алея. По ній ми марширували і орали кричалки. Мої голосніше всіх ))))))))
Картинки по запросу пионерский лагерь лесная сказка новоднестровск

ДАЛІ  ТРЕБА? Тільки чесно. Далі буде і смішне і страшне, але це мої емоції і може вам воно не цікаве?

100%, 31 голос

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
30

Коментарі

115.02.18, 15:55

Я ніколи раніше не була вожатою у таборі і тому радію, що мені дісталися малі діти. Я вже уявляю, як буду грати з ними у схованки, малювати фарбами і збирати світляків у банкуПонял, что будет ржачно уже после этого


Счас пойду дочитаю

    215.02.18, 15:56

    Хе-хе, я в Скадовске две смены вожатым пробыл Отряд – адов пиздец: 8-15 лет. Норм, чё, но больше не хочу

      315.02.18, 16:02Відповідь на 1 від Мимоход

      Я ніколи раніше не була вожатою у таборі і тому радію, що мені дісталися малі діти. Я вже уявляю, як буду грати з ними у схованки, малювати фарбами і збирати світляків у банкуПонял, что будет ржачно уже после этого


      Счас пойду дочитаю
      Облом.

        415.02.18, 16:03

        Чекаю продовження)

          515.02.18, 16:16

          Однозначно п.1 Я твій давній шанувальник

            615.02.18, 16:17

            Тільку не ругайся більше так страшно
            Про рот і ноги

              715.02.18, 16:25

              обожнюю тебе читати

                815.02.18, 16:26

                Сама в таборі була двічі, обидва рази не сподобалося, а доня моя щоліта проситься на декілька змін

                  915.02.18, 16:27Відповідь на 2 від Zmeelove

                  Хе-хе, я в Скадовске две смены вожатым пробыл Отряд – адов пиздец: 8-15 лет. Норм, чё, но больше не хочу впевнена, що діти про тебе те сама думали

                    1015.02.18, 16:28Відповідь на 2 від Zmeelove

                    Хе-хе, я в Скадовске две смены вожатым пробыл Отряд – адов пиздец: 8-15 лет. Норм, чё, но больше не хочуЯ отбыла все три смены. Сейчас бы вернула то время. Горжусь, что мои "убийцы" назвали то лето лучшим за все сезоны. Они потом даже толпой ходили ко мне в гости и со многими встречались уже в Киеве.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      6
                      попередня
                      наступна