Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ГАЛИНА

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

Закарпатське Божоле 2013

Фестиваль молодого вина "Закарпатське Божоле 2013
Тривалість туру: 2 дні
Вартість з особи: 330,00 грн.
Дати туру: дата уточнюється (можлива дата 16.11-17.11.13)
Захоплююча дводенна мандрівка мальовничим та гостинним Закарпаттям. Під час подорожі Ви відвідаєте фестиваль молодого вина, скуштуєте смачні страви закарпатської кухні та унікальні вина, скупаєтесь у термальних басейнах, оглянете могутні фортеці, унікальні пам'ятки та неймовірні живописні краєвиди.
Маршрут туру: 
1 день (субота): виїзд зі Львова в 08.00 – Ужгород (екскурсія) – обід – участь у фестивалі – поселення о 21.30, ночівля в угорських садибах сільського туризму (Берегівський р-н). 
2 день (неділя): сніданок і виїзд в 08.00 – Берегове (купання в термальних басейнах) – Мукачево (екскурсія та огляд замку) – обід – Карпатський мисливець (огляд ферми диких кабанів) – Чинадійово – екскурсія Палацом Шенборна та замком Сент-Міклош – повернення до Львова (орієнтовно 22.30).
Ужгород — це місто розташоване на річці Уж, в Закрпатській області. Перша згадка про древнє місто датована 872 роком. В місті на Вас чекає огляд: Катедрального Хрестовоздвиженського храму, історичної вулиці - Корзо, найстарішого в Україні Ужгородського замку, ботанічного саду та музею народної архітектури та побуту. Рекомендуємо відвідати культову корчму "Деца у нотаря”.
Фестиваль молодого вина "Закарпатське Божоле — це свято на якому найкращі винороби запропонують вас смачні та ароматні вина, виготовлені тільки з цьогорічного врожаю. Під час свята відбудеться лотерея та розіграш фірмових бокалів, а також ви дізнаєтесь про історію та традиції виноробства у Закарпатті.
Берегове — це містечко Закарпатської області де тісно переплелись між собою українські та угорські звичаї та побут. Тут ви зможете себе відчути мов у іншій країні. В цьому невеликому місті розташована велика кількість історичних пам'яток: готичний костел Всіх Святих, "Графський двір”, костел реформаторів, розкішний будинок імперського суду та ін. Берегове також славиться своїми унікальними термальними водами. Тут можна не лише скупатись але й зміцнити своє здоров'я.  
Мукачево — місто розташоване в центральній частині Закарпатської області, вздовж р.Латориця. Перша згадка про місто датована в ІХ столітті. Визначними пам'ятками міста є будівля міської ратуші, каплиця св. Мартина, жіночий Миколаївський монастир на Чернечій горі, палац Ракоці. Виняткову цінність становить замок "Паланок” який є окрасою всього міста. Укріплення було збудовано для охорони торгових та військових шляхів Київської Русі. 
Карпатський мисливець — готельний комплекс розташований серед мальовничого лісу. На території цього комплексу можна оглянути вольєри із дикими кабанами, фазанами та куріпками. 
Палац Шенборна — один з найкрасивіших замків Закарпаття. Побудований як резиденція та мисливський будинок графів Шенборнів. З 1946 року тут розмістився "Санаторій Карпати”. Палац розташований в центрі так званого англійського парку. Родзинкою замку є те що він має 365 вікон - кількість днів у році, 52 кімнати - кількість тижнів у році, та 12 входів - відповідає кількості місяців у році.

 
Додаткова інформація
Вартість екскурсіїї - 330,00грн з особи. 
У вартість включено:
  • проїзд комфортабельним автобусом;
  • проживання в угорських садибах сільського туризму (Берегівський р-он), в 2-х та 3-х місних номерах з вигодами;
  • постійний супровід гіда-екскурсовода;
  • екскурсійне обслуговування у музеях;
  • страхування від нещасного випадку під час поїздки.  У вартість не включено:
  • вхідні квитки у музеї;
  • харчування.  Вартість вхідних квитків:
  • замок Шенборна (загальний - 8,00 грн, учні - 4,00 грн);
  • Мукачівський замок (загальний та студентський - 10,00 грн, учні 5,00 грн);
  • термальний басейн в Берегово (загальний 50,00 грн/год, діти дошкільного віку 30,00 грн/год);
  • Ужгородський замок (загальний - 15,00 грн, студентський - 10,00 грн, учні 5,00 грн);
  • замок Сент Міклош (добровільна пожертва)  Харчування Вечеря (субота) в угорських садибах - 65 грн/особа. (Складається з страв угорської національної кухні: бограч, угорські голубці, угорські солодощі та вино).  Сніданок (неділя) в угорських садибах - 25,00 грн/особа. (Ковбаса, сир, лангош з джемом (подібне до оладі), масло, хліб, кава, чай, овочі).  Обід (субота) відбувається в Ужгороді під час фестивалю (факультативно).  Обід (неділя) - в ресторані "Рів'єра" в м. Мукачево.  Екскурсійний супровід дорогою та в туристичних об’єктах здійснюється українською мовою. 
    Бронювання екскурсії "Фестиваль молодого вина "Закарпатське Божоле 2013"
    http://zahid-tour.lviv.ua/index/zamoviti_tur/0-5
    Ви можете здійснити бронювання подзвонивши по телефону:
        (095) 776 3 631     (096) 281 8 498
         (097) 465 4 420     (063) 186 0 696
  • Приєднатися до події

    1

    Коментарі