хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Сиро-Винний тур Закарпаттям

Сиро-Винний тур Закарпаттям
Оптимальний варіант побачити все найкраще в Закарпатті за вихідні. Цікаві екскурсоводи вам покажуть могутні замки, захоплюючі гірські панорами, розкриють неперевершений колорит краю. Матимете можливість покупатися у термальному басейні, скуштувати місцеву кухню, випити файного вина. 
Виїзд на тур щосуботи.
Дата:
12.07.2014,19.07.2014,
26.07.2014,02.08.2014
Ціна; 345 грн
Online-Бронь
1 день (субота): виїзд зі Львова (08:00) – Санаторій Карпати. (екскурсія парком, огляд палацу Шенборна) –Мукачево (екскурсія замком Паланок, обід) – Берегово (купання в термальному басейні, дегустація вин) – Берегівський р-н (ночівля в угорських садибах сільського туризму, поселення о 21:30). 
2 день (неділя): сніданок і виїзд (08:00) – Нижнє Селище (дегустація сиру) – озеро Синевир (екскурсія та обід зі страв бойківської кухні) – Пилипець (огляд водоспаду Шипіт) – Львів (повернення о 23:00).

На Вас чекають:

- знайомства із історією, звичаями, культурою та релігією п’ятьох етносів Закарпаття: бойками, лемками, угорцями, циганами, русинами;
- найкращі страви бойківської, угорської, лемківської кухонь;
- найвидатніші історичні пам’ятки краю: замок Шенборна, Мукачівський замок, історичний центр Берегово, загальний огляд Виноградівського, Королевського і Хустського замків, чудові дерев’яні храми;
- краса карпатських гір, озера Синевир, водоспад Шипіт, можливість зробити фото на згадку в наймальовничішому місці Карпат, купання в термальному басейні міста Берегово;
- дегустація екологічно чистих сирів Селиської сироварні виготовлених за швейцарською технологією, а також дегустація бринзи, вурди, будзу з карпатських полонин;
- дегустація найкращих марочних вин Закарпаття у стародавніх винних підвалах та дегустація вин приватних господарів Берегівського району.

У вартість входить: проїзд комфортабельним автобусом, проживання, супровід гіда-екскурсовода, екскурсійне обслуговування в музеях, страхування на час подорожі.

Додатково оплачується: вхідні квитки в музеях, харчування, дегустації сиру і вина. Вартість вхідних квитків:територія замку Шенборна (загальний – 8 грн., учні – 6 грн.), Мукачівський замок (загальний і студентський – 10 грн., учні – 5 грн.), термальний басейн в Берегово (загальний – 50 грн./год., діти дошкільного віку – 30 грн./год.), дегустація вин (40 грн./особа, екскурсія без споживання вина 20 грн./особа), дегустація трьох сортів сиру з вином (загальний та студенти – 25 грн., учні – 10 грн.), водоспад Шипіт (загальний – 3 грн., учні – б/к), озеро "Синевир”: загальний – 10 грн., студенти і школярі – 2 грн.

Проживання: відбувається в затишних угорських садибах сільського туризму (Берегівський район), номери: 2-х і 3-х місні з вигодами. 

Дуже рекомендуємо замовляти також вечерю і сніданок (60 грн./особа), вечеря складається з страв угорської національної кухні: боб-гуляш в бограчі, угорські голубці, угорські солодощі та вино, сніданок – звичайний європейський. 

Харчування: Обід в Сб – відбувається у місті Мукачево в ресторані "Рів’єра” та складається з страв лемківсько-мукачівської кухні: салат "Овочеве асорті”, на перше "Підбивані лопатки”, на друге шишки в грибному соусі з кнедликами, компот з чорниць (яфен), хліб. Вартість 45 грн./особа. 

Обід в Нд – відбувається в бойківському ресторані біля в Пилипці і складається з найкращих страв бойківської кухні: перше – юшка з білими грибами, друге – бануш з бринзою, салат овочевий, чай з трав, хліб. Вартість обіду 55 грн./особа. 

Виїзд на тур щосуботи.

Online-Бронь

Безкоштовна служба Online Бронювання:
(+38 097) 465 44 20  (+38 063) 071 35 29

Приєднатися до події

1

Коментарі