Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

Тунель кохання та Форт війни

Тунель кохання та Форт війни
Тривалість туру: 1 день
Вартість з особи: 180 грн .
Дати Виїзду: 
27.10.13 ;10.11.13,24.11.13
Щоб кожен з вас міг насолодитися останніми нотками золотої осені в Тунелі кохання, мизнизили вартість екскурсії. При цьому ми зберігаємо родзинку нашого маршруту — екскурсія по експозиції знарядь тортур та театралізоване дійство, які включені у програму тільки у нашому маршруті. Тож запрошуємо у подорож всього за 180 грн/ос.
Чарівна одноденна мандрівка до загадкового тунелю кохання, старовинного та могутнього Дубенського замку та унікального Тараканівського форту. Під час подорожі на Вас чекає безліч цікавих фактів, історій та легенд, мальовничі панорами, романтична прогулянка серед казкової природи, огляд середньовічної фортеці та військового містечка. 
Маршрут туру:
08:00 виїзд зі Львова — переїзд в смт. Клевань, огляд Тунелю кохання — переїзд в м. Дубно, обід, екскурсія замком — переїзд у Тараканів, екскурсія по форту — 21:30 повернення у Львів.
Тунель кохання — це пам'ятка природи, створена заростями дерев та кущів, що сплелись між собою та утворили рослинну арку. Тунель своїми контурами нагадує зелений потяг. За легендою цей феномен природи утворився на місці трагічної смерті закоханої пари. Насправді тунель є частиною залізниці, колись тут курсували товарні потяги. Залізниця з'єднувала село Клевень з Оржевським деревообробним комбінатом. На сьогоднішній день це одне з найромантичніших місць в Україні, яке виглядає красиво в усі пори року. Вважається, що будь-яке бажання загадане на цьому місці закоханою парою, обов'язково здійсниться!
  
Дубенський замок — це один з найдавніших замків, визначна пам'ятка архітектури та історії. Замок був споруджений в 1492 році в стилі ренесанс. Будівля неодноразово перебудовувалась та укріплювалась. Замок був свідком багатьох історичних подій та власністю відомих історичних особистостей. Сьогодні на території замку діють музеї та виставки. 
 
Тараканівський форт — унікальна за плануванням оборонна споруда 19 ст.. Форт розташувався серед мальовничого лісу, над рікою Іквою. Оборонна споруда була зведена за наказом царя Олександра ІІІ для захисту львівської залізниці. Форт має форму ромба, оточений глибоким ровом із земляними валами, та укріплений потужними стінами. Площа форту 4 га. Військове містечко включає систему підземних ходів, лабіринтів та тунелів.
 
Додаткова інформація
Вартість екскурсії — 180 грн з особи.
У вартість включено:
  • проїзд комфортабельним автобусом;
  • постійний супровід гіда-екскурсовода;
  • екскурсійний супровід у музеях;
  • страхування від нещасного випадку під час поїздки.  У вартість не включено:
  • вхідні квитки у музеї;
  • харчування.  Вартість вхідних квитків:
  • Дубенський замок (загальний - 10,00 грн, учні та студенти - 6,00 грн);
  • Тараканівський форт (загальний - 10,00 грн, учні та студенти - 7,00 грн). 
    Екскурсійний супровід дорогою та в туристичних об’єктах здійснюється українською мовою. 
    Бронювання екскурсії "Тунель кохання та форт війни"
    Ви можете здійснити бронювання подзвонивши по телефону:
        (095) 776 3 631     (096) 281 8 498
         (097) 465 4 420     (063) 186 0 696
  • Приєднатися до події

    0

    Коментарі