За пределами моногамии.

За пределами моногамии - https://www.youtube.com/watch?v=ucS0vK72ffU

Демографія і нездоров"я мужчин підштовхують суспільство до полігамного шлюбу, в тому числі, в інтересах дітей. 

Ефективне оголошення у «знайомства».

Більшість жіночих оголошень – пустота, самовпевненість, нерозуміння чоловічих очікувань.

Ваше оголошення має одразу нести якнайбільше інформації про Вас, а не потім.

Давайте усвідомимо, що познайомитись і вибрати для заміжжя це різні речі.

         Щоб було з чого обирати треба зацікавити хоча би двох претендентів на ваше серце. Ширше роздвигайте угору віковий діапазон для претендента.

         Уявіть якого мужчину ви бажаєте: середнього достатка, – олігарха, чи трудягу. Відповідно до очікувань, давайте інформацію про себе: в побуті і в професії, а не похвальбу своєму тілу і характеру.

Вгадайте з 3-х разів на яку жінку більше мужчин зверну.ть увагу:

                   Люблю подорожі до моря = вирощую квіти і овочі;

                   поїздки на автомобілі    = шию і вишиваю;

                   Походи у кіно і ресторан = люблю смачно готувати;

         Фото має бути три, а саме: 1) обличчя крупно і з мінімумом макіяжу; 2) на повний зріст в місті чи на природі; 3) оголене тіло: на пляжі, чи на присадибній ділянці. Коли вам за 30-ть, не покладайтесь лише на своє тіло.

         Щоб показати душу і характер, напишіть про захоплення поезією, чи театром. Повідомте про свою емоційну стриманість і готовність терпіти певні його вади, наприклад – паління.

         Вам напевно напише мужчина, який «упізнає» себе в намальованому вами образі. Так що, поставтесь до цього відповідально.

         Запитуйте, дам пояснення. 

Сімейний гарем. Молодша сестра.

3 Молодша сестра.

Коли я одружився, молодша сестра дружини навчалася в школі. Вона одразу почала підглядати за моїми пестощами до дружини. Одного разу я застав її за підслуховуванням коло нашої спальні. Я нормально сприйняв це, – десь же мають молоді набувати знання і досвід. За сприятливого розкладу я став залишати на щілину відчиненими двері своєї спальні.

Одного разу я попередив молодшу сестру, що поставлю для неї стілець у моїй спальні, у затінку за шафою на призначений час і залишу  двері  відчиненими. І попросив її потім вже вийти, коли почує мій кашель.

На призначений час я заздалегідь встановив настільну лампу від шафи так, щоб вона світила на ліжко і водночас нам в очі. Попросив дружину лягти голою і запропонував бурхливу ніч. Вона погодилась. Я почав з кунілінгуса. Коли відчув, що вона вже не залишить ліжко, я ввімкнув лампу і переконався що молодша сестра вже за шафою.

Я почав навчальну демонстрацію: максимально висовував язика, коли її пестив. Перевертав дружину щоб сестрі дужче було видно, а дружині ні. Змінював різні положення,  щоб більше продемонструвати спостерігачці. Більше ніж зазвичай супроводжував голосом відчуття і дії. Коли я досяг щоб дружина голосно «заспівала» і після ми вгамувались, я вимкнув лампу і покахикав. Молодша сестра вийшла зі спальні.

Через тиждень молодша сестра оголосила що вступатиме до медичного навчального закладу. А мені сказала що вважає себе моєю боржницею. Я порадив їй іще дорослішати і не поспішати – на все прийде час. А поки що я запропонував оральні пестощі для неї. Їй сподобалось, але я застеріг від привикання до виключно такого, бо потім це може стати незадоволеною потребою.

За її наполяганням я інколи роздягався перед нею. Спочатку вона вивчала чоловіче тіло візуально. Згодом стала застосовувати пальпацію і врешті оголосила що їй потрібен еякулят, який вона збере сама. Вона на диво швидко викачала із мене  потужний викид і зібрала його у свою долоню, піднесла до свого обличчя і намастила навколо очей. Повідомила що така «маска» застерігає від зморшок у зрілому віці.

Коли молодша сестра почала навчатись  у медичному навчальному закладі, вона забажала стати зі мною жінкою. Це логічно витікало з наших попередніх стосунків. І я зробив це з великою обережністю, застереженням, невимірною ласкою і рідною любов’ю.

Після того, як молодша сестра випадково «застукала» мене у ліжку зі старшою сестрою і зрозуміла що ми там робимо, вона сказала що усвідомлює єдність сімейного кола і відповідно застерігатиме його санітарну захищеність, чим внесла ясність не тільки у мою голову.

 

З Різдвом.

Усіх своїх друзів вітаю з Різдвои Христовим!




Сімейний гарем. Старша сестра.

2 Старша сестра.

Найстарша дочка тещі була заміжня, та вже розведена, бо чоловік надмірно випивав. Жінці бути самотній погано в любому віці, а як немає 30-ти, то зовсім недоречно. Та іще у неї намітились проблеми з якимсь жіночим захворюванням. Лікар категорично радила «завести» коханця. Були дві спроби у цьому напрямі, але не склалось. Працювала вона в жіночому колективі, що зменшувало можливість познайомитися із надійним мужчиною.

Про все це мені довірливо повідомила теща. Ми обговорили можливі варіанти вдалого знайомства. Та усі вони потребують довгого часу. Теща запитала чи міг би я прийняти участь у цих конче потрібних «медичних процедурах». Я відповів що фізично я зможу робити це не в ущерб іншим моїм партнерам. На той час дружина була майже безвідмовною для моїх  фізіологічних потреб, але сама вже не потребувала високої частоти актів. Але ж не сховаєшся, це не 2 рази на місяць, і має здійснюватись ґрунтовно і не таємно. Тому це потребує узгодження з моєю дружиною. Іще, бажано, якби моя дружина сама звернулася до мене з такою пропозицією. Ну і безумовно, має бути бажання самої старшої сестри.

Теща була задоволена моєю відповіддю. Бажання старшої сестри є, і, навіть, це її ініціатива, бо зять їй подобається. Та й з дружиною вона переговорила. Так що теща оце мене підготовляє до розмови між мною і дружиною, застерігаючи від повороту «не в те русло» через мою можливу принциповість.

Ввечері, на самоті дружина нагадала мені про гінекологічні проблеми її старшої сестри і запитала чи не проти я прийняти участь у їх вирішенні. Я відповів що оскільки вона це ініціює, то я готовий до дій з використанням кондома. З’ясувалось що це якраз зайвий засіб, для лікування потрібний еякулят. А за календарною безпекою слідкуватиме сама старша сестра. 

-      Тоді з Богом! Сьогодні йтимеш до неї. Вона на тебе чекатиме.

Після душу я прийшов у спальню старшої сестри. Вона була у ліжку гола.

-      Ти мені подобаєшся! Я мріяв про таку зустріч з тобою.

-      Потім поговоримо. Іди у мене скоріше. 

-      Я од тебе вже нікуди не дінусь.

Я «працював» за ніч декілька разів, коли вона визначала. Не зміг контролювати лише тривалість першого. Наступні, успішно доводив її до «співу», розряджаючись після неї. Вранці прокинувся пізно – вихідний. Бач, продумали! Приймаючи душ, почув розмову про цю ніч і цілунки вдячності від старшої сестри до моєї дружини. Дружина зустріла мене насміхаючись: А ти і тепер боєць. Ну що ж, зате на «стороні» не шукатимеш. Я поцілував її: Ти мудра жінка.

Моє життя набуло більшої комфортності, хоча не я визначав коли мав заходити до старшої сестри, яка пообіцяла моїй дружини не зловживати. Дружина ж стала до мене більш охочою. Тещі я не забував теж. Хоча у мене фактично з’явилась друга повноцінна дружина, трохи не вистачало «заводної» частини. Тому я створив віртуальний образ своєї третьої дружини в своїй уяві на базі молодшої сестри школярки, яка мала завершувати шкільне навчання.

Сімейний гарем.

 1 Теща.

Я у своїх батьків був єдиною дитиною. Мені дуже хотілось мати брата і сестру. Тому я зростав з настроєм створити у майбутньому велику сім’ю і любити усіх своїх близьких і далеких родичів. Коли прийшов час, то разом з дружиною я отримав в родичі тещу і жінчиних сестер. Моя дружина середня з сестер, а я старший від її старшої сестри.

Ми мешкаємо у старому приватному двоповерховому будинку у приміській зоні.  Оскільки теща була вдовою, я, майже одразу після одруження, став вітати тещу вранці поцілунком у її щоку. Десь за тиждень теща почала зранку чепуритися: купила новий халат, підфарбувала волосся і зробила укладку.

Колись я випадково торкнувся пухкої тещиної цицьки і відчув що це приємно мені; і від неї брутальної реакції не сталося. Тоді я став торкатися їх навмисно. Теща це помітила і сприймала як жарт. Вона бачила що я люблю її дочку, бо помічала мої до неї пестощі, із якими я, захоплений зненацька, не ховавсь дуже сполохано.

Згодом наші відносини з тещею стали достатньо довірливими. Вона зі мною, як мужчиною, обговорювала проблеми своїх дочок. Я висловлював співчуття її жіночій самоті і проявляв ласку обіймами і цілунками. Вона сказала що остерігається чим це може закінчитись. Та я напівжартома - що вже час цим відносинам успішно розпочатись, поскільки  для нас усвідомлених людей з визначеним становищем  пора збільшити супінь взаємної довіри, щоб покрити її фізіологічні потреби і заповнити для мене вимушені паузи.

Коли я врешті дотумкав своєю черствою на чутливість головою, що моя теща дійшла «до кондиції», я у секс-шопі придбав для неї простий середній фало-імітатор.

 Уся сім’я роз’їжджалася на роботу різними рейсами. Я завбачливо відпросився на роботі до обіду. Теща цей день не на роботі. Я прийшов до неї у спальню, сказав що півдня я вдома і показав їй свій подарунок.

-      І що я з ним робитиму? Не буду. Мені якось ніяково.

-      Я залюбки допоможу з цим незвичним вам пристроєм. І візьму на себе ініціативу.

Я сів на ліжко, одвернувся, пірнув рукою під халат і навпомацки обережно ввів їй фалос. Вона тихо охнула і дрібно затремтіла. Але мої кострубаті рухи не досягали потрібного ритму. Тоді вона сказала:

-      Мені не вистачає живого дихання. Ляж на мене хоч впоперек.

Я приліг на її стегно зверху, трохи збоку і почав цілувати її у щоки. Потім вона якось  перехопила мої губи поцілунком. І майже за мить мій відреагував природним чином. Я втратив контроль над собою. Одним рухом зсунув із себе спортивне трико і замінив штучний фалос своїм здибленим прутнем. Кілька качків – і я впав на неї важко дихаючи.

-      Що ж це сталося? Ми цього не передбачали.

-      Не переймайтеся. Ви зібрали надлишок. І то не увесь. Завершимо розпочате.

Я взяв фалос і підніс до її стегна. Вона забрала його у мене з рук, поклала долі, сама зручніше вмостилась, огребла мене за спину і прихилила на свої груди. Я спокійно і розмірено задвигтів, пестячи її цицьки. Врешті теща втамувала свій голод, а за тим і мій. Пообідавши я поїхав на роботу.

У цей вечір, спокутуючи свою провину, я був особливо ласкавий з дружиною. Я перед зляганням, навіть зробив їй те, що тепер називається кунілінгус. Цього вечора у моїй сім’ї засинали вже дві щасливі жінки.