Профіль

fedun

fedun

Україна, Івано-Франківськ

Рейтинг в розділі:

Прописка

  • 06.12.13, 19:56
Прописка це пережиток ще радянського часу, це повний дибілізм. Закордоном не існує такого поняття. Людина може бути власником того чи іншого майна. Для чого їй та прописка здалася я не розумію. А для того щоб було легше контролювати людей.
Учора ходили третій раз щоб прописати малу у єдиний інформаційний центр. Не повірите, не приписали, я там припухав від їхнього дибілізму. А все тому що там пенсія працює. Прийшли перший раз прописати малу, сказали що без чоловіка не приписують. Прийшли другий раз, закрито і табличка що пішли на мітинг. Поматюкалися і пішли додому.
Перезвонили в інший день, уточнили чи не збираються вони на мітинг цього разу. Вже нарешті попали на прийом. Заповнили заяву, подаємо документи а пенсія каже що не пропише, бо немає моєї будинкової книги. Даю їй довідку про те хто проживає у будинку, каже бабка що довідка не підходить. Їй потрібен оригінал будинкової книги мого будинку де ми не збираємось малу прописувати щоб звірити. Пояснила вона це тим, що це дуже велика відповідальність і вона довідці вірити не буде, бо на основі приписки допомогу призначають.
От скотина, подумав я. Тепер видають допомогу на дитину без їхньої грьобаної прописки, а вони навіть цього не знали, ми вже оформили допомогу. Почали з жінкою злитися, розказали все що про них думаємо. Це ми маємо ще раз йти через те що бабка стара маразматичка захотіла бабла зрубити. Одне я протупив, треба було вимагати хай би показала де в законі таке написано. Я їй сказав що ми допомогу вже призначили. Бо це повний бред щоб по прописці допомогу призначали. Прописку вимагають справді, але при допомозі по догляду за дитиною, там 130 грн в місяць. Сказав все що про неї думаю, розвернулися і пішли додому.

нам 1 місяць

  • 06.12.13, 07:47
Святкували позавчора 1 місяць малій, в честь такого свята тортик
1
Нелегкий був місяць, мала дає нам усім трьом жару мамі, мені та тьощі. Вночі встаю чергувати, щоб жінка могла трохи відпочити, а дньом на роботу. Мала вночі активна, приходиться нелегко, спати не хоче. Буває дньом пару годин поспить та іде у бій. Зробила нам дома революцію.
Після місяця стало троха легше з нею, не знаю може вже привикли до такого режиму. Можливо вже знаємо що і коли треба робити. Перші тижні взагалі не спали, а тепер трохи міняємося, чергуємо по черзі біля неї, трохи вже легше.

Провокатори спалились

  • 03.12.13, 08:51
Зверніть увагу на відео, ментовські друзі

Євромайдан Івано-Франківськ

  • 02.12.13, 13:57
Щойно із Євромайдану у Івано-Франківську
02


[ Читати далі ]

Що зробили Вам поганого мітингувальники?

  • 02.12.13, 01:03
Дивує цинізм деяких блогерів та людей, які засуджують дії мітенгувальників, говорять що ЄС нам до нічого, що на майдані не має чого стояти, деякі навіть ображають, обливають брудом. Шановні провладно-прогнившо-прорадянсько-запродаці питання до Вас, хтось із мітенгувальників Вас особисто образив чи побив. Уявіть як їм зараз на майдані, багатьох жорстоко побили ублюдки міліціонери, люди постійно мерзнуть, голодують, відстоюють свої права та Ваші. Хочуть кращої долі, кращого майбутнього, позбутися бандитської влади і чесно працювати на своїй землі. Я не бачу поганих намірів у тих людей що зараз вийшли на майдан, окрім хіба що провокаторів. А Ви їх ображаєте та насміхаєтесь над ними. Люди, міняйтеся, наше щастя тільки у наших руках.

Йолка погубить Януковича

  • 01.12.13, 23:08
Ще задовго до революції, біда передчувала що ялинка погубить Януковича

Всеукраїнський страйк

  • 01.12.13, 21:49
Що і передбачав раніше сьогодні відбувся всеукраїнський страйк по всіх містах України. Після суботніх подій піднялося ще більше народу, відбулися великі мітинги як у Західних так і Східних областях. На моє здивування, навіть у Харкові де найбільше проросійське населення, зібралося кілька тисяч людей на підтримку євромайдану. Опозиція нарешті оголосила про революцію, розгорнули штаб у будинку профспілок.
Що хотіла сказати влада жорстоким побиттям майдану, незрозуміло. Народ піднявся ще більше, такого цинізму ніхто терпіти не буде, навіть самий байдужий громадянин. Російський варіант, тут не пройде. Що би хто там не говорив, але людей сьогодні піднялося найбільше за незалежної України.
Було сьогодні багато провокацій, молодики на банковій провокують беркутівців, очевидно що вони не зможуть їх подолати, а от спровокувати точно, і дати можливість владі в країні ввести надзвичайний стан і дати владі зачистити мирні демонстрації. На щастя лідери опозиції змогли це зупинити.

Приємно, що сьогодні до Києва приїхали Євродипутати на мітинг. Це підбадьорило людей, вони відчули підтримку.
Переконаний що завтра теж буде великий страйк, Яник пакуй валізи. Йдемо на майдани.

Недоумки розігнали майдан вранці

  • 30.11.13, 19:42
Те що сталося вранці це просто жах, десятки реально поранених, затриманих, а скільки просто покалічено. Чогось іншого від Януковича чекати було годі. Чмошники беркути жорстоко побили беззахисних студентів. Про що думали люди що віддавали наказ, про що думали ті що били мирних людей, яких би мали навпаки їх захищати. Думаю що у головах в них сміття, а самі вони уйобки. Просто що творилося на майдані сьогодні вранці у голові нормальної людини не вкладається. Відбувся російський варіант. Відбувся ще один великий крок назад по згортанню демократії в Україні. Я не памятаю такого цинізму та жорстокості. Відчувається наближення таможеного союзу вже сьогодні. Світ засудив жорстокий розгін майдану, багато політиків вимагають пояснення від Януковича. Не знаю наскільки правда, але у пресі зявилась інформація про розкол у ПР, про вихід декількох політиків із партії. Але що змінилося. Люди піднялися ще більше, стали більш агресивними і зібралися на майдані знову і будуть ще більше боротися. Переконалися знову що влада у нас бандитська, що треба із нею боротися. А скоро вибори, зовсім скоро. Боротьба буде жорстокою.
 

Он-лайн трансляція із майдану

  • 26.11.13, 21:56
А на майдані зараз куча людей, в основному молодь, виспівують, активно хлопають, стрибають під гасло "хто не скаче той москаль". Відстоюють свої переконання незважаючи на холодну погоду.
Кому цікова що зараз відбувається на майдані, знайшов онлайн трансляцію:
http://www.ustream.tv/channel/spilno-tv
треба почекати пару хв поки підвантажеться.



Live streaming video by Ustream