хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

fedun

попередня
наступна

Дім

Дім - документальний фільм режисера Янна Артюса-Бертрана 2009 року випуску, заборонений для перегляду у 36 країнах світу. Надзвичайно захоплююче кіно про нашу планету, про катастрофічні проблени людства які потрібно вирішувати вже зараз. Усі кадри надзвичайно красиві та унікальні зняті із висоти пташиного польота.

Фільм демонструє красу і усю велич нашої планети Земля. Безкрайня річка Окаванго і могутній вулкан Кіліманджаро, незаймані пейзажі Ісландії і крижані простори Антарктиди - вся безмежна палітра фарб живого світу. Це наш спільний дім, який так само дивний, як і беззахисний перед руйнівною діяльністю людини. Згубні наслідки промислової окупації, техногенні катастрофи і військові дії завдають нещівної шкоди планеті, розкриваючи глядачеві реальну ситуацію.

За 18 місяців знімальна група побувала у 53 країнах світу. При цьому в деяких країнах, наприклад в Китаї та Саудівській Аравії, режисерові було відмовлено у проведенні повітряної зйомки. В Індії половина знятих матеріалів була конфіскована, а в Аргентині Артюс-Бертрану і його помічникам довелося провести тиждень у в'язниці. Народженню фільму передували 15 років роботи, протягом яких було створено 500 тисяч фотографій.


0

Коментарі