хочу сюди!
 

Маруся

35 років, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-40 років

www.zarvanycia.cc.ua 23 квітня згадуємо мученика Терентія та інш

  • 25.04.16, 20:17

www.zarvanycia.cc.ua 23 квітня згадуємо мученика Терентія та інших.

Мученик Терентій з воїнами своїми стали жертвами переслідувань під час правління імператора Декія. Він видав наказ згідно котрого усі піддані повинні були поклонятися ідолам.Багато людей,побоюючись страшних катувань , погодилися на ідолопоклоніння та Терентій і разом з ним 40 інших відмовились робити це і заявили в віру у Господа.
Правитель здивувався такому поступку і спитав, як вони ожуть вірувати у того кого розіпяли як злодія. На це вони відповіли що вірять у того хто помер мучениуцькою смертю та воскрес згідно писання. Така відповідь Терентія змусила правителя замкнути його та кількох його найближчих у вязниці а решту примусити до поклоніння. Попри страшні катування, вмовляння та погрози жоден їз воїнів не засумнівалися в своїй вірі та не зрадили Христа.
Після того правитель наказав завести їх усіх до храму щоб знову змусити їх поклонитися, та воїни промовили молитву до Христа після якої всі ідоли, що стояли там з великим гуркотом попадали додолу. Розлючений правитель наказав їм всім відсікти голови а після цього наказав привести до нього Терентія з його товаришами. Він показав мученикам обезголовлені тіла їхніх братів та вони не відреклися віри.Тоді поставив їм на ноги важкі кайдани і наказав сторожам не давати їм жодних харчів та за деякий час коли прийшли до них вони вже були вільні від кайдан і повні силою.Злий правитель що тільки не вигадував і навіть звертався до чародіїв та це нічого не давало а змії що насилав на них сумирно повзали біля ніг їхніх.
Тоді вже він наказав відсікти їм голови. Тіла цих мучеників забрали місцеві християни, які і поховали їх з честю за межами міста. 

Терентія та інших:
https://twitter.com/Zarvanycia ,
0

Коментарі