хочу сюди!
 

Тетяна

43 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 38-45 років

21 квітня згадуємо апостолів із 70-ти: Іродіона, Агава, Асинкрит

  • 21.04.16, 18:04
21 квітня згадуємо апостолів із 70-ти: Іродіона, Агава, Асинкрита, Руфа, Єрма та Флегонта а також інших із ними.

Святий апостол Іродіон був родичем Апостола Павла і разом з ним багато подорожував проповідуючи Слово Боже. Коли християнство поширилось на Балканах Апостоли Петро та Павло вирішили поставити Іродіона в главі церкви у містечку Патари. Іродіон вірно служив Богові і навернув до християнства багатьох язичників і юдеїв.
Та на деяких людей проповіді діяли зовсім інакше , вони не збирались ставати християнами і тому розлючені його словами напали на апостола і навіть вразили його ножем. Апостол впав а нападники пішли вважаюч що той загинув. Та коли пішли вони Господь залишив Іродіона неушкодженим.
Після того Іродіон часто супроводжував апостола Петра аж поки Петра не розіпяли, в той же час і Іродіон а також святий Олімп бул страчені через усікновення голови.
Святий Агав володів даром пророцтва і напророчив страждання Апостола Павла в Єрусалимі, а також великий голод під час царювання імператора Клавдія. Також він багато мандрував і проповідував Слово Боже і так привів до християнства багато язичників.
Апостол Руф а також Асинкрит ,Єрм та Флегонт були єпископами в різних містах та вірно проповідували віру Христову, за що прийняли багато страждань та померли мученицькою смертю. 
http://www.zarvanycia.cc.ua/
http://vk.com/zarvanycia ,
https://www.facebook.com/zarvanycia.net ,
http://www.odnoklassniki.ru/profile/533438398557 ,
https://twitter.com/Zarvanycia ,
http://blog.i.ua/user/6200557
https://www.youtube.com/embed/yWb9o838l_c
0

Коментарі