хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

9 квітня згадуємо святу Матрону Солунську

  • 20.04.16, 17:52


Свята Матрона пала жертвою боротьби з християнством близько 3 чи 4 століття нашої ери. Матрона була рабинею заможної євейки на ім’я Павтіла, що була дружиною місцевого воєначальника. Господиня дуже часто силувала служницю до зради хистиянства і прийняття юдаїзму, та дівчина,яка вже змалку була християнкою не збиралася цього робити ба навіть в часи відсутності господині таємно ходила до хистиянського храму.
Та одного разу Павтіла дізналася що вона ходить до храму і жорстоко покарала її побивши її і закривши в темній тісній кімнатці, та на другий день вона побачила, що дівчина якмось чином звільнилась.
Це озлютило її ще більше і вона знову побила дівчину,мало не до смерти і знову її зачинила в тій же кімнатці та так, що ніхто з людей не міг їй допомогти і відчинити.Дівчина була там кілька днів без жодного шматка їжі та води. Коли ж Павтіла знову відчинила двері то побачила що Матрона з вільними руками стоїть навколішки склавши руки у молитві. Господиня її знову побила цього разу деревяними палками і знову ледь не до смерті і знову зачинила її там. Цього разу дівчина померла.Павтіла побачивши що та померла наказала кинути її бездиханне тіло до міської стіни. Згодом місцеві християни підняли її тіло і з честю поховали. За деякий час епископ Солунський звів в честь мучениці цієї храм,де і лежали її мощі.
Господиня Матрони в скорім часі теж померла, оступившись на тому ж місці де вона кинула тіло Матрони.\http://www.zarvanycia.cc.ua/
http://vk.com/zarvanycia ,
https://www.facebook.com/zarvanycia.net ,
http://www.odnoklassniki.ru/profile/533438398557 ,
https://twitter.com/Zarvanycia ,
http://blog.i.ua/user/6200557
https://www.youtube.com/embed/qKUpgPC5_b0
0

Коментарі