хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

Хрестопоклінна неділя

  • 18.04.16, 19:17
Хрестопоклінна неділя 
 
У Хреснопоклінну неділю посередині храму виставлений Господній Хрест. На ньому – Розп’яття Господа нашого Ісуса Христа. Дивлячись на св. Хрест, ми споглядаємо любов, яку на Голгофі виявив до людей Божественний Спаситель. Він, задля нашого спасіння, обрав Собі Хресну дорогу життя, сповнену турбот і принижень, яку закінчив смертю на Голгофі, де виявив свою безмежну любов до людей. Він узяв на Себе гріхи всього світу. Все Його земне життя було безперервним подвигом любови. Однак на Голгофі Його любов засяяла дивним Божественним світлом, перед яким померкло навіть сонце. Його невинно прибили до хреста, а Він благав Свого Небесного Отця: «Отче, прости їм, бо не знають, що роблять».
Перед своїми хресними стражданнями Господь Ісус Христос говорив учням: «Немає більшої любові ніж та, коли хтось життя своє віддає за своїх друзів». Він сам показав на хресті – приклад самовідречення в ім’я любови, добра і правди, сам віддав своє життя задля спасіння людей. 
У Хрестопоклінну неділю ми співаємо: «Христу Твоєму поклоняємось, Владико і святеє воскресіння Твоє славимо». Цим співом ми вшановуємо ті терпіння, які Ісус переніс задля нашого освячення й спасіння. 

http://www.zarvanycia.cc.ua/
http://vk.com/zarvanycia ,
https://www.facebook.com/zarvanycia.net ,
http://www.odnoklassniki.ru/profile/533438398557 ,
https://twitter.com/Zarvanycia ,
http://blog.i.ua/user/6200557
https://www.youtube.com/embed/PgOkG-5TuRM
0

Коментарі