хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

1 квітня згадуються святі Хрисант та Дарія

  • 18.04.16, 19:03

Святий Хрисант був народжений в заможній язичницькій сім’ї. Отрмавши дуже хорошу освіту він багато часу проводив за книгами, в котрих було багато написано про християнство. Щоб більше зрозуміти і вивчити Христову віру він знаходить книги Нового Завіту, прочтавши які він отримує просвітлення і знайшовши пресвітера що переховувався від переслідувань приймає від нього хрещення.
Щоб відвернути сина від християнської віри батько одружує його зі жрицею Афіни, та Хрисант зумів і її охрестити у християнстві. Одружившиь вони приймають рішення жити непорочно а по смерти батька Хрисанта живуть в різних будинках.Навколо них починають гуртуватись люди.
Через їхні проповіді, що пропагували безшлюббя жителі міста почали скаржитись на них та коли їх покарали і побачили що вони стійко витримують любі муки люди почали й самі ставати християнами.
Святу Дарію як в покарання віддали в публічний дім,та жоднй чоловік не посмів її торкнутись,адже її оберігав лев і щойно хтось намагався занепастити її як лев кидався на них, проте залишав їх живими. Ті ж люди потім послухавши проповідей Дарії теж ставали християнами. 
Хрисанта кинули до помийної ями і через сморід там навіть важко було дихати та милістю Божою сморід враз обернувся приємним запахом.
Потім правитель наказав катувати святих і після довгих катувань їх ще живими закопали в сиру землю. 
http://www.zarvanycia.cc.ua/
http://vk.com/zarvanycia ,
https://www.facebook.com/zarvanycia.net ,
http://www.odnoklassniki.ru/profile/533438398557 ,
https://twitter.com/Zarvanycia ,
http://blog.i.ua/user/6200557
https://www.youtube.com/embed/bOd7kMTs3k8
0

Коментарі