хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

31 березня ми споминаємо святого Кирила, архиєпископа Єрусалиму.

  • 18.04.16, 18:57


Народився він у місті Єрусалим в 315 році по Різдві Христовому. Його виховували строгим християнином тож ставши дорослим він прийняв монашество. В 31 рік його висвятили у пресвітери а вже за чотири роки по смерти попереднього архиєпископа Максима він сам стає на чолі кафедри Єрусалимської.
Святий багато боровся проти аріанської єресі за що неодноразово виганявся з Єрусалиму і з посади, адже в певний час аріанство підтримувало дуже багато єпископів і навіть імператор.Та попри те що його винялали він всяко допомагав жителям рідного міста під час голоду та й під час звичайного часу. Він витратив практично все своє майно на допомогу своїм людям.Після того як до влади прийшов Юліан Відступник ситуація начебто покращилась і Кирило зміг повернутися до своєї пастви та ненадовго бо зовсім скоро Юліан відступився від Христа і після пророцтва Кирила про те що всі плани Юліана зруйнуються його знову вигнали з Єрусалиму. Туди він повернувся по смерті Юліана та його повернення не було надто довгим адже зовсім скоро до влади прийшов імператор Валент.
Остаточно архиєпископ повернувся до своєї роботи під час правління Феодосія Великого а згодом після повернення взяв участь у Другому Вселенському соборі де засудив єресь Македонія і затвердив символ віри.
Помер святий у віці 71 році в 386 році.
http://www.zarvanycia.cc.ua/
http://vk.com/zarvanycia ,
https://www.facebook.com/zarvanycia.net ,
http://www.odnoklassniki.ru/profile/533438398557 ,
https://twitter.com/Zarvanycia ,
http://blog.i.ua/user/6200557
https://www.youtube.com/embed/uODKcTOU1HA
0

Коментарі