хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

30 березня ми споминаємо преподобного Олексія

  • 18.04.16, 18:51


Преподобний Олексій народився в одній заможній та благочестивій християнській родині. Його батько, сенатор, та мати багато допомагали нужденним та хворим та й сина виховали щирим християнином. Коли виріс він вони знайшли для нього наречену з поважного роду та вночі одразу по заручинах він покидає молоду дружину і відпливає кораблем на схід. Важкий шлях його пройшов до Едеси, де позбувшись залишків майна і гарної одежі він починає жебракувати. Наступні майже двадцять років він проживає у бідності, вживає лише хліб і воду а ночами не спить, проводячи весь час у молтві і роздумах. У той час батьки його посилають кілька слуг, щоб розшукати сина. Та вони не впізнали в ньому господаря і подавши милостиню пішли геть.
Через деякий час про нього почали ходити чутки що він є святим а сторожу одному було видіння Матері Божої яка сказала що Олексій є чоловіком Божим. Олексій же злякавшись тої слави хотів втікти до Тарсу . Він сів на корабель та сталася біда і корабель за кілька днів прибився до берегів Італії. Він повернувся до Риму і навіть зайшов до свого рідного дому та батьки не впізнавши його все ж дозволили йому заночувати поруч. Наступні 17 років він жив у домі своїх батьків,які годували його та вдягали не знаючи що це їх син. Він же весь час перебував у молитві.
Одного разу батько його пішов до храму на святу Літургію і зявився голос Господній що сказав людям шукати праведника щоб той помолився за місто Рим і за людей його. Та ніхто не знав де його шукати тож на наступній літургії Бог казав народу що його треба шукати в домі чоловіка на ім’я Євфимій.Той дуже здивувався бо не знав що живе в однім домі з чоловіком Божим. Слуга Євфимія здогадався про кого казав Господь і розповів господарю 
Євфимій щодуху біг додому та Олексій будучи вже мертвим сяяв яскравим світлом та тримав у руці сувій. Як не намагалися витягти з руки Олексія цього сувою, нічого не виходило аж поки Папа Інокентій не спитав у померлого святого дозволу на це. Коли ж сувій був відкритий всі здивувались адже там було написано, що Олексій це і є їх син.
Тіло його було виставлено на центральній площі і там же біля його домовини відбулися численні зцілення. Його було поховано в церкві святого Петра. 
http://www.zarvanycia.cc.ua/
http://vk.com/zarvanycia ,
https://www.facebook.com/zarvanycia.net ,
http://www.odnoklassniki.ru/profile/533438398557 ,
https://twitter.com/Zarvanycia ,
http://blog.i.ua/user/6200557
https://www.youtube.com/embed/ExBXsbt9Pf0
0

Коментарі