хочу сюди!
 

Наталія

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 40-45 років

www.zarvanycia.cc.ua 8 березня ми споминаємо події першого та др

  • 08.03.16, 21:07

www.zarvanycia.cc.ua 8 березня ми споминаємо події першого та другого віднайдення голови Івана Хрестителя.

Іван Хреститель був неймовірно важливою персоною в житті Ісуса Христа, церкви та християнства загалом.
Все своє життя він проповідував Христа, намагався показати людям правдивий шлях до царства небесного, викривав важкі гріхи як простих людей так і людей високого стану.
Саме таке викриття їхніх гріхів та недобрих вчинків і стала причиною його смерти.
Донька Іродіади Саломія дуже добре вгодила Іроду Антипі в його день народження і в якості бажання загадала отримати голову Івана Хрестителя.
Ірод боявся вбити Хрестителя бо боявся і поважав його та й лячно йому було через любов народу до цього християнського пророка, та все ж виконав прохання дівчини підіславши воїна до вязниці де в той час перебував Іван Хрестителя. Голову святого яку приніс воїн було передано Саломії а та віддала її матері.
Іродіада проколола святому язик і поховала голову його в нечистому місці та це побачила дружина управителя дому Ірода і перепоховала голову Івана на Єлеонській горі а відкопали її два монахи через три століття після обявлення Божого місця поховання голови.
Монахи ці віддали голову святого бідному гончареві і була вона в нього поки не опинилася в руках єретика, що поховав її в одній із печер Ємесу.
За певний час у цій самій печері оселились ченці. Був з ними і їх настоятель на ім’я Маркел якому уві сні з’явився святий Іван і вказав місце поховання голови своєї. Голову викопали а її фрагмент зараз зберігається в одній із церков Риму.

Першого та другого віднайдення голови Івана Хрестителя:
https://twitter.com/Zarvanycia ,
2

Коментарі

111.03.16, 11:32