хочу сюди!
 

Лариса

52 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 38-57 років

www.zarvanycia.cc.ua 28 лютого згадуємо Апостола Онисима.

  • 02.03.16, 22:19

www.zarvanycia.cc.ua 28 лютого згадуємо Апостола Онисима.

Апостол Онисим замолоду служив заможному християнину Филимону, що жив у Колосах.
Та якось він заборгував Филимону і перед страхом переслідувань пішов до Риму де його за короткий час впіймали і посадили до вязниці де він зустрів Апостола Павла який його і охрестив. Святий Павло дуже сподобав собі цього юнака бо той вірно служив йому і через те врішив написати листа Филимону якого знав дуже добре з проханням пробачити його слузі і відправив Онисима з тим листом до нього.
Филимон зустрівши свого старого служника і з ним листа від Апостола Павла не лише простив його а й наказав повертатись до Риму до його учителя.
Згодом Апостол Павло помер а він продовжив служити іншим апостолам і врешті вони висвятили його на єпископа. Він починає багато подорожувати і пропоідувати Слово Боже по різних містах всього світу.Будучи в похилому віці він після апостола Тимофія займає єпископський престол в місті Ефесі.
В час коли до влади імперією прийшов імператор Траян Онисима засудили на заслання у місто Путіоли а вже за деякий час знову повернувши до Риму жорстоко побили та відсікли голову.

Апостола Онисима:
https://twitter.com/Zarvanycia ,
2

Коментарі