хочу сюди!
 

Лариса

47 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 40-55 років

www.zarvanycia.cc.ua 11 січня вшановуємо память дітей убитих Іро

  • 24.01.16, 18:04

www.zarvanycia.cc.ua 11 січня вшановуємо память дітей убитих Іродом у Вифлеємі.

Всі ми памятаємо з Євангелія про те як три волхви, що побачили зірку на небі яка значила народження царя іудейського. Вони зібрали з собою найкращі дари і попрямували за зорею аби привітати новонародженого і без жодної думки що може статися лихо пішли до царя Ірода. Та почувши цю звістку з вуст волхвів він не зрадів а дуже розсердився бо ніхто не може панувати на цій землі окрім нього.Він задумав вбити дитинча і сказав волхвам аби ті на зворотньому шляху прийшли до нього і повідомили де ж воно знаходиться щоб і він зміг привітати його.
Та ангел що зявився волхвам попередив їх про намір Ірода і вони пішли іншим шляхом. Зрозумівши що волхви підвели його кровожерливий цар наказав усім катам своїм убити всіх немовлят яких тільки знайдуть. протягом доби було вбито чотирнадцять тисяч немовлят. Та й ця кров не могла спинити Ірода.
В боротьбі за владу Ірод знищив власного брата, дружину, трьох синів своїх та близько 70 мудрих чоловіків з Синедріону та й не помилував старого Симеона , що кожного разу з радістю свідчив про народження месії.
Так, ці 14000 маленьких діток стали найпершими мучениками за Ісуса Христа.

Згадуються вбитті діти:
https://twitter.com/Zarvanycia ,
1

Коментарі