хочу сюди!
 

Лариса

47 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 40-55 років

www.zarvanycia.cc.ua 3 січня день вшанування мучениці Юлії

  • 12.01.16, 20:17

www.zarvanycia.cc.ua 3 січня день вшанування мучениці Юлії

Мучениця Юлія народилась в християнській родині в місті Карфаген та ще будучи підлітком потрапила до полону персів.Перси завезли дівчинку до Сирії та продали її як рабиню. Її господар був язичником і часто вмовляв дівчину зрадити християнство і перейти до язичництва та дівчина була твердою в вірі,адже щоденно молилась, постила , виконувала всі заповіді та й дівоцтво берегла.
Одного дня господар зібрався до Галлії продавати свій крам , та й дівчину прихопив з собою. Пропливаючи острів Корсику, на якому в той час відбувалося якесь поганське свято господар вирішив приєднатися до нього.Місцеві язичники споїли господаря і його товаришів і коли ті поснули вивели Юлію з корабля .Дівчина знала що то за люди і яку віру вони сповідують та не побоялась і зізналась що є християнкою. П'яні та розлючені язичники з ненависті до її віри розіп’яли дівчинку на хресті.
Вночі про смерть молодої християнки ,що померла за віру Христову ангел повідомив послушникам монастиря , що знаходився неподалік. Вони забрали тіло мучениці і поховали в храмі при монастирі. Близько 760 року мощі святої були перенесені у жіночий монастир міста Бресчії.

Мучениця Юлія:
https://twitter.com/Zarvanycia ,
1

Коментарі