Висіваємо насіння

[Приєднана картинка] Читайте СТАТТЮ, про те, як розмножувати кімнатні рослини насінням. Із фініків, куплених у магазині, можна виростити фінікові пальми. Для цього з’їдаємо фініки, а кісточки садимо в горшки в поживну землю. Проростати вони можуть і цілий рік, тому необхідно прискорити процес - для цього напильником (обережно, щоб не пошкодити зав’язь) робимо надпил на опуклій стороні насінини, приблизно посередині. Надпилюємо скарлупу аж до живого. Після садимо кожну насінину в окремий...

Читати далі...

Кусочок весни!!!

Присвячується тим, хто скучив за теплом... Весно, красна, прийди до нас!!! [Приєднана картинка] Прийди скоріш... [Приєднана картинка] [Приєднана картинка] [Приєднана картинка][Приєднана картинка][Приєднана картинка][Приєднана картинка][Приєднана картинка][Приєднана картинка][Приєднана картинка] Цікавитесь квітами - заходіть на сайт КВІТНИКАРСТВО. Там ви знайдете багато корисної інформації. Ви хочете, щоб вже прийшла справжня, тепла весна???
[Приєднане голосування]

Гладіолуси

[Приєднана картинка] Читайте замітку ГЛАДІОЛУСИ, яка вам розповість про те, як вирощувати і доглядати ці чудові квіти.

Вчимося обрізати дерева

[Приєднана картинка] Читайте про те, як, коли і для чого обрізати дерева

Розмноження троянд

[Приєднана картинка] Один із способів розмноження троянд - живцювання. Читайте докладніше, як живцювати троянди на сайті КВІТНИКАРСТВО. А ви любите троянди?
[Приєднане голосування]

Крокуси

[Приєднана картинка] Читайте на сайті Квітникарство про ці чудові квіти, які одні з перших зацвітають весною.

Магнолія

  • 21.03.12, 10:43
[Приєднана картинка] Чиайте про те, як виростити і доглядати за цим чарівним деревцем, яке має дкже крупні, красиві і ароматні квітки, що цвітуть в одну пору із нарцисами і тюльпанами. Про магнолію читайте ТУТ.

Алое деревоподібне

[Приєднана картинка] Алое - невибагливий вазонок, який часто вирощують в лікувальних цілях. Як доглядати і розмножувати алое деревоподібне читайте на сайті Квітникарство.

Верба Матсуда

  • 17.03.12, 21:57
[Приєднана картинка] "Без верби й калини нема України". А ось і супутниця...

Читати далі...

[Приєднане голосування]

Калина звичайна

[Приєднана картинка]Без верби й калини нема України. Як розмножити і виростити кущ каалини читайте на сайті квітникарство. А ви любите Україну???
[Приєднане голосування]