Рудбекія блискуча

  • 14.03.12, 11:13
[Приєднана картинка] Якщо вас зацікавила ця рослина - ви можете її придбати у нас по ціні 5 грн за корч

Вітання!

  • 08.03.12, 11:59
[Приєднана картинка] Дорогі жінки, дівчата і дівчатка, вітаю вас із святом 8 березня і приходом весни. Всого вам найкращого!

Вирощуємо розсаду на підвіконні

[Приєднана картинка] Про те, як правильно вирощувати розсаду в будинку можна рпочитати на сайті Квітникарство. Якого матеріалу більше виставляти?
[Приєднане голосування]

Малина

[Приєднана картинка] ФОТОГРАФІЯ СПРАВЖНЯ! Можна замовити протягом року (але висилати буду тільки весною і осінню). Продам малину. Морозостійкий високоурожайний сорт, плоди крупні. Детальніше можна дізнатися ТУТ. Якщо хочете безпечно купувати, купуйте через Аукро. Пропозиція дійсна 21 день з моменту публікації. Ви любите малину?
[Приєднане голосування]

Ананас вдома

[Приєднана картинка] Хочете виростити ананас у себе на підвіконнику, тоді ЦЯ стаття для вас:) В даній статті ви дізнаєтеся як посадити ананас, як доглядати за ним, та як домогтися плодоношення ананасу.

Відповіді на запитання

  • 25.12.11, 23:50
[Приєднана картинка] Вітаю. Багато хто має в своєму будинку різноманітні декоративні рослини, але не кожен вміє правильно за ними доглядати. Рослин є дуже багато, і так само багато різних проблем, що можуть із ними виникнути. Тому створюю дану тему спеціально для того, щоб ділитися проблемами і разом шукати вихід із них. Якщо у вас з'явилися питання, то надсилайте їх на цей блог, або на мій сайт КВІТНИКАРСТВО, і я буду на них відповідати по мірі можливості. Кращі із запитань будуть...

Читати далі...

[Приєднане голосування]

Жовтень. Календарні роботи

[Приєднана картинка] У жовтні на квітникаря чекає багато справ, і турбот. Дізнатися більше, як роботи виконуються у жовтні місяці можна ТУТ.

Декоративна рослина - хоста

[Приєднана картинка] Хоста - декоративна в першу чергу за рахунок свого красивого листя. Як розмножувати і доглядати за хостою можна прочитати ТУТ.

Догляд за кактусами осінню

[Приєднана картинка] Якого догляду потребують кактуси осінню можна прочитати ТУТ.

Розмноження лавра благородного

[Приєднана картинка] Живці лавра в кімнатних умовах, зазвичай, дуже важко укорінюються. Найлегше лавр розмножити насінням. Детальніше про розмноження лавра благородного можна прочитати ТУТ.