хочу сюди!
 

Татьяна

57 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

24 квітня світлий день народження Лариси Секлітової. Це важливо.

Долею від Всевишного 23 квітня 2021 р. в «Марківський» (нині Старобільський) район прийшла поштою унікальна книга-двотомник «Открытия без телескопа», видання 2021 року. Книга була надіслана із Росії людиною-благодійницею за її кошти винятково для забезпечення можливості в  Старобільському районі Луганської області України перевести у небезнадійних людей світогляд у розмір обсягу бачення (перевести на новий Рівень), при якому вбачається помилковість моральної норми України: «А  після нас – хоч потоп!!!». Яка є також і моральною нормою людей в інших країнах. Перевести світогляд в розмір обсягу бачення, що нами, і українцями, опікуються Вищі Світи для направляння наших поступків, устремлінь та іншого в напрямку виконуваних завдань Вищими Світами.  Несуть відповідальність Вони за Всесвіт і його життя.

Секлітова Лариса Олександрівна із Стрельніковою Л.Л. в цій книзі продовжили відкривати людству тайни будови Мірозданиія, Всесвіту, закони їх розвитку і майбутнього нашої Сонячної системи. Книга несе унікальну інформацію і значно підвищить загальний Рівень пізнання читача. Ларисою Олександрівною Секлітовою та Стрельніковою Л.Л. удалося зібрати нові матеріали про будову Мірозданія і Всесвіту, а також інших світів. Ці доповнення знань, викладених ними у їх книгах, дозволяє краще розуміти, в яку сторону потрібно рухатися і чи можливо вносити корективи в ситуації життя людини.

«Жодна волосина не впаде із голови людини без волі Бога» - вже міцно засвоєний людством вислів. Світлий День народження Секлітової Лариси Олександрівни є виконаною Богом обіцянкою, ще із часів Ісуса Христа, «надіслати Утішителя». Тобто людину, яка на 2 наступних тисячоліття розвитку людства по 4000-й рік одкриє не безнадійним людям розуміння, які задачі в їхній діяльності, цілях, думках є Зло, а які є Добро. Яка відкриє, що Вищі Світи (!!!) пишуть долю кожної людини, кожної держави, кожної нації із можливістю навчитися, у ситуаціях в малому обсязі предоставленого їм вибору, уловлювати цілі, які поставлені у виборі перед людиною, для виконання задач Вищих Світів. Та діяти не для руйнування свого спадкового генетичного коду, не для руйнування  позитивних надбань своєї душі, не для руйнування свого середовища існування, стосунків в сімї, в політичному і соціальному житті країни, стосунків міждержавних, не для руйнування планети Землі, Всесвіту і дальші по ланцюгу причинно-наслідкових звязків та взаємозалежностей. Лариса Олександрівна Секлітова разом із Стрельніковою Л.Л. повідомили, про виконанання передбачення 90-років Вищих Ієрархів, про іймовірний розвиток долі людства, у не виправленій ним помилці поведінки, через погодні катаклізми, повені, землетруси, техногенні катастрофи, світову пандемію хвороби, ліків від якої ще довго не буде знайдено. Нагадали про передбачене більш жорстоке направляння людства на цілеспрямування відрізняти Добро від Зла та жити, формуючи свою душу правильною усвідомленою поведінкою через багато перевтілень душі із одного тіла в інше – до придатності розвитку наступним етапом у Вищих Світах, древніми названими «Царством Божим».

Цей двотомник доповнить нові книги Секлітової Лариси Олександрівни та Стрельнікової Л.Л. найближчим часом в Марківській публічній бібліотеці. Тел. для довідок: 050-88 33 506 (Юрій),      тел.. + 38 095 658 39 09 (Раїса Мирофанівна).

«Возьми меня, не пожалееш !!!», - казав Кот в Сапогах із священної для дітей казки. Прийшов сьогодні час це зробити і Вам. Щоб не жалкувати за упущеною можливістю.   24.04.2021 року.

0

Коментарі

124.04.21, 15:13

сєпар ёпть

    224.04.21, 15:18Відповідь на 1 від Эйч

    сєпар ёптьБрате, це складно. Не ображайся, а вдумливо перечитай замітку.

      324.04.21, 15:22Відповідь на 2 від pravoohorona

      сєпар ёптьБрате, це складно. Не ображайся, а вдумливо перечитай замітку.Тамбовський вовк тобі брат
      пішов нах уй сєпар

        424.04.21, 15:31Відповідь на 3 від Эйч

        сєпар ёптьБрате, це складно. Не ображайся, а вдумливо перечитай замітку.Тамбовський вовк тобі брат
        пішов нах уй сєпар
        У тебе повна свобода тримати при собі свої погляди і не створювати ненависть в Україні, де і так твої "любі друзі"-сепари ллють мерзість в наше суспільство, вбиваючи наших солдат, що воюють проти твоїх сепарів-таких же ненависників як і ти.

          524.04.21, 15:42Відповідь на 2 від pravoohorona

          сєпар ёптьБрате, це складно. Не ображайся, а вдумливо перечитай замітку.
          Для понимания с текста надо исключить слова Бог, Космос, Царство и добавить Путина (пусть живет до 4000 года).
          То что кто-то прислал заграничную книгу не иначе как контрабанда - повод для проверки всех пограничников на заставах.

            624.04.21, 15:47Відповідь на 5 від Осман

            Чорний гумор я оцінив. , .

            Вказані Вами слова є св'ященними,"сакральними, і їх можна вживати тільки якщо світоглядом керуєшся більш широким, аніж світоглячд засідателя за кухонним столом.

              724.04.21, 16:08Відповідь на 6 від pravoohorona

              Обидеть Путинна за столом на кухне можно запросто. Куда сложнее попросить у него прощения, за все от вас гадости, в его мужественном лице...

                Гість: Inna_19

                824.04.21, 16:30

                Іди ти в дупу вкупі з своєю Ларисою.

                  925.04.21, 13:33Відповідь на 7 від Осман

                  Обидеть Путинна за столом на кухне можно запросто. Куда сложнее попросить у него прощения, за все от вас гадости, в его мужественном лице..., ... Ай ем соррі. , надіюся Ваша хмурість та насупленість розвіється від усвідомлення визнаної традиції людського спілкування підкріпювать вагу висовлюваного ("за кухонним столом" міцним словцем, в тому числі і із нецензурних слів та слів неповаги до прізвища людини, неповаги до способу висловлення думки, неповаги до понять спілкування-основи думки, навіть неповаги до одежі "оратора".

                    1025.04.21, 13:45Відповідь на 8 від Гість: Inna_19

                    Іди ти в дупу вкупі з своєю Ларисою.Колега-блогер, для відновлення Вашого самопочуття після всього, що пов'язано із моєю заміткою - пропоную Вам компенсацією гривнями, чи допомогу у розрулюванні Ваших боргових зобов'язань перед третіми особами чи перед Вашими власними "зобов'язаннями за даними словами і обіцянками: мати кошти на їжу, одяг, оплату за світло, воду та інше ЖКХ, за адвоката у неузгодженості спілкування, за навчання дитини". Для можливості реалізувати мною мою пропозицію напишіть мені на електронну пошту [email protected] .