Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Ісуса Христа чи вичерпало себе учення? (Або про «бомжів*»).

  • 02.01.16, 20:57

Ісуса Христа чи вичерпало себе учення? Або про «бомжів*».tears

Ми ждемо свята Рождества Ісуса Христа із бажанням осмислити нинішнє значення подвигу Сина Божого по Його втіленню на планеті Землі, та по Його просвітницькій діяльності.  cvetok                                       .   
         Історичні умови життя Його характеризувалися обставиною, за якою є фактом десятий Рівень  по сто Рівневій шкалі розвитку душ людей. А в нинішній час Рівень розвитку, середній, людей рівний 30. Що значать ці дві цифри? Вони значать, що в тамошніх людей в душі була матриця понять, матриця законів, матриця слова така, яка була не спроможна усвідомити ситуації життя, про які намагався вести мову Син Божий в своїй просвітницькій діяльності. Це як в анекдоті про Василя Івановича Чапаєва: не здав Василь Іванович екзамени у військову академію. Пояснює Петькі. «Мене запитали:
Скільки буде одна друга і одна друга? Я нутром розумію, що буде літр. Але словами висказати це не можу». Матриця слова не накопила в нього енергетики значення слова «Цілий, ціле, одиниця», а в нас такий анекдот визиває сміх, а не сльози страждань співчуттями за недорозвинену душу. Анекдот «бородатий»,  і нюанс його в наявності страждань Сина Божого співчуттями до оточуючих його людей, здатних сприймати лише казочки від Нього в виді байки про того, хто є ближнім тобі. (Євангліє від ...,глава... вірш...).tears

       Функціональна суть учення Сина Божого полягає в багато Рівневості ідей учення, багато Рівневості цілей учення. Він «кожній сестричці приніс по сережці». І тому вичерпаність учення на початкововій стадії розвитку людини переходить у вичерпаність учення на середній стадії людини, і так дальші.
         Наприклад, бомжарський Рівень розвитку «Кризької сільської ради Марківського району Луганської області» (сільська голова Брюховецька Людмила Петрівна) перешкоджає, робить недоступним усвідомлення, що автомобільні скати на тротуарі навколо сільського Будинку культури потрібно прибирати після закінчення сезону експлуатації мотоциклів. Адже за її ідеєю скатами перегородили тротуар, щоб захистити його від руйнування несвідомими мотоциклістами ще в часи, коли в с. Кризькому було більше одного мотоцикла. popa 

«Бомжі*» Кризької сільської ради вичерпали осінню ресурс, корисне значення ідеї захисту тротуару сміттє-звалищними скатами. А «бомжі» Кризької сільської ради середнього Рівня розвитку ще не вичерпали ресурс цієї ідеї зимою, бо на їхньому рівні знаходиться голова Марківської районної державної адміністрації Чернік Віктор Олександрович, ех-голова колгоспу «Дружба» села Кризького, житель цього села. А «гадить*» по «грубо-троллівському» в місцевості свого проживання є  винятковою моральною нормою «бомжів» середнього Рівня.draznilka
 Це називається покривать правопорушення «мовчазною згодою» із порушенням Правил, Норм і Стандартів у сфері благоустрою території населених пунктів.
 Відсильний (бланкетний) склад такого адміністративного правопорушення за своїм складом знаходиться в Статті 152 КУпАП – штраф в межах 50 – 100 сімнадцятигривеників, але на посадових осіб в Марківському районі стидно накладать його, на людей із вищою, колись, освітою. smutili
(Слово «бомжі» без символу (...*) використано, щоб відрізнити нинішнього скликання депутатів сільради. Яких сільрада не хоче обнародувати спеціальною об
явою про їхнє Ф.И.О., та контактні засоби звязку – телефон, E-mail.)

    Із вище наведеного можна зробити правильний висновок, що Учення Ісуса Христа на нинішній час себе вичерпало. Навіть для людей із низьким Рівнем розвитку. unsmile Бо Вищими Ієрархами Світобудови через Посланців Ларису Олександрівну Секлітову та Людмилу Леонівну Стрельникову дано нове Учення, яке відповідає сучасному стану розвитку на планеті Землі. Це учення зафіксовано текстами Вогненної Біблії – книги «Законы Мироздания или основы существования божественной иерархии» та інших, більш примітивних. Таких як «Философия Абсолюта», «Философия вечности», «…парадоксальная философия», «Новая модель мироздания».


        Перспектива подальших розвідок у даному напрямі пов
язана із врахуванням явища «підлості» - непізнаваємого феномена на основі ідеології християнства, ісламу, матеріалізму та інших давніх ідеологій. Одна із точок зору на це явище викладена так у Вогненній Біблії – Законах Світобудови: «За несоблюдение законов прогрессирующей Личности* грозит функция регресса, осуществляющая в Сути обратные процессы, вплоть до уничтожения оной. Но существует также и вариант перехода на другой путь развития к точным расчётам, то есть существование по строгой программированной записи, без отклонений и выбора конкретных действий, то есть жизнь робота.» ( див. т.1 стор. 524, в Законі упорядоченности, распределения и систематизации).chih 


      Цей нелегкий вираз є суттю казочки «Про Івана Дурака та Кощея Безсмертного» із його яйцями та голкою в них.

        Підлість несе в собі субстанцію руйнування, повертання життя в закостенілість мислення, ортодоксію. Та повертання життя на колію «Не до жиру, быть бы живу – много горя над обрывом, а в обрыве зла» (В.Висоцький із його піснею про алкоголіка.)
        Підла поведінка є головною біллю законодавців. Вона є головною біллю у правоохоронних органів. Вона є головною біллю у Європейського Суду по правам людини в стосунках із нашою Україною.
      Наприклад, із с. Кризького не від однієї людини передано на розгляд Європейського Суду більше 3-х індивідуальних заяв проти України, які прийняті до розгляду та чекають свого розгляду там більше 3-х років, при комфортному та легкому житті Марківського районного суду (голова суду Чернік Анастасія Петрівна, жителька с. Кризького).
      Антиподом підлості, «роздраєм», є явище любові, на мою думку. Яке є непізнаваємим феноменом в давніх ідеологіях. І про яке вів останню мову Син Божий Ісус Христос: «Заповідь нову даю вам – та возлюбіть же один одного»,  включаючи в свою думку і «любов до України".

                                                                                                                                                                                                                                                                                   02 січня 2015року.

2

Коментарі

Гість: O-leg-O1

12.01.16, 21:32

Учение Христа было одно , короткое и ясное : " ЛЮБОВЬ - ЭТО ИСТИНА". Хуле тут расписывать.

    22.01.16, 21:40Відповідь на 1 від Гість: O-leg-O1

    Учение Христа было одно , короткое и ясное : " ЛЮБОВЬ - ЭТО ИСТИНА". Хуле тут расписывать. Це одна із ідей. Ідея найвищого рівня. На самому ділі там було багато ідей, якими формували банк моральних норм людству. Це і ідея євангельських блаженств в нагорній проповіді. Це і ще примітивніша ідея про того, хто ударе тебе по одній щоці. Функціональною суттю якої є робити із кислого лимону лимонад смачний. Тобто ситуацію використать для свого розвитку та розвитку середовища свого існування.