Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

Вітаю із Днем Законів Світобудови - 31 грудня.

  • 30.12.15, 19:57

                Вітаю із Днем «Законів Світобудови ...» - 31 грудня.

            31 грудня 1999 року Лариса Секлітова закінчила екстрасенсорний прийом від Вищих ієрархів Світобудови - від самого Бога та Диявола, - текстів «Законов Мироздания или Основ существования божественной иерархии». Ці тексти оформлені нею та Людмилою Стрельниковою,із сприянням Олександра Івановича Стрельнікова, і видані книгою-двотомником в московському видавництві «Амріта Русь».
 І потрібні для підіймання розвитку на етап, який відповідає наступним століттям.
            В селі Кризькому Луганської області ці Закони актуальні як ніколи. Бо село
деградує, розгублюючи духовний потенціал та само руйнуючи матеріальну базу .tears (див. Закон НАЧАЛА ВСЕХ НАЧАЛ - т.1 с.191-203)
            В минулому столітті Зелик Марія Миколаївна, Грек Григорій Федорович, та інші вчителі Кризької школи в минулому столітті, на громадських засадах працювали на фермі, тракторній бригаді лекторами-агітаторами із доярками, трактористами з метою роз
яснити ідеї соціалізму, розяснити цілі соціалістичної дійсності. Перед Віктором Черніком, останнім головою колгоспу «Дружба», закінчилася така практика просвітницько-виховної роботи на тракторних бригадах, за чим «фактор (рушійна сила) повторних утворювань» зневаги, брехні та асоціального завершив етап сплочування в єдиному напрямку «моє» і «наше».  
            Секлітова Л.О. та Стрельнікова Л.Л. записали в цій книзі, що за не виконання законів  прогресуючій Особистості (в т. ч. і «с. Кризькому») загрожує функція регресу, яка здійснює в Суті зворотні процеси, вплоть до знищення оної. Ці ж автори вказали, що зменшення подій в житті особистості (малоактивний спосіб життя) приводить до скорочення виробництва організмом життєвої енергії, із неї виділяється багато хрононів-робочих виконавців часу, життя скорочується. А також настають психічні розлади, про виборі такої гілки своєї долі в програмі, написаній Вищими на життя цьому індивіду в його душу.
            І дійсно село неначе  подуріло. Немає жодних громадських слухань, лекцій, роз
яснень переваг правового способу життя порівнянно із деспотичним. Що є суттю глобального протистояння між Європою та Азією, як  цивілізаційними опонентами, умовно Європи та Росії. Як начала всіх начал.
           
Функціональна суть (смисл) формулювання «начало всіх начал», в тому числі Основного закону-Конституції України, заключається, полягає в тому, що будь-яке «начало» із перших етапів своєї побудови утримує в собі як гени ембріонні «все утримуючу СТРУКТУРУ бытия». Яка розгортається в процесі удосконалення наданої структури.
Як наприклад Кризька сільська рада (сільська голова Брюховецька Л.П.) удосконалюється в беззаконнях, відмовляючись захистити «Право людини на надсилання судової справи Сватівського райсуду в м. Київ на касаційний перегляд, який розпочатий за заявою «недієздатного» жителя с. Кризького, визнаного недієздатним в Сватівському райсуді при правопорушенні Марківського райсуду (суддя Чернік А.П.-із с. Кризького, №417/24/13-ц) за сприяння Кризької сільради.
  Удосконалення «начала (чогось)» включає і перетворювання оточуючого середовища, що сприяє прогресуванню «повного обєму і середовища і начала (чогось)». Та зберігає прогресивну форму розвитку на наступному новому етапі існуван-ня.          І затримає деградацію місцевості проживання таких українців.
            Територія села, як і України, в двотисячних роках наповнилась «молодими душами»-людьми спадково низького життєвого досвіду, низьких знань в минулих своїх народженнях. Яким недоступні вищі ідеали із-за високої енергетики їх (вищих ідеалів) для низько енергетичних молодих душ. А всі низькі ідеали орієнтуються на самосуд. podmig Тому сепаратисти ісповідують закон руйнування: «Кожен – сам для себе і кожен – сам за себе». Їхні молоді душі руйнуючі і проявляють всі свої пороки, через які крушать зв
язки в суспільстві, знищують мораль, развращають слабких своєю рисою егоїзму та своїми видами боротьби самолюбій, гордині, егоїзму.help

Закони Світобудови кажуть, що будь-який початок відносний. (т.1 с.199). І тому він являє собою форму співставлення «зачіски Івана Івановоча» із «красномовством Петра Петровича» . І що ми візьмемо собі за функціональну суть формулювання «начало всіх начал» - те нашу спільну долю поверне згідно Закону причини і наслідку - закону карми. А воздаяння приємніше, коли воно позитивне. А Ви як думаєте?

Із Новим Роком всіх вас.  poka           

Відповідальний за випуск Зелик Ю.М.,   
            с.Кризьке,              тел.. 050-88-33-506.       28 грудня 2015 р.

0

Коментарі