Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

Первинний (оперативний) облік або Посміховище Дня незалежності

  • 29.08.15, 08:53

Мене надихнули ідеї Секлітової Л.О. і Стрельнікової Л.Л. книги «Рождение. Смерть. Карма. Часть 1 тома  4» серії «Человек золотой расы», книги «Феномен души или как достичь совершенства» та ідеї «Господарського кодексу України» написати цей відгук на події 21 серпня 2015року в селищі Марківці.

23 серпня є дата свята Дня незалежності України. І в пятницю, 21 серпня 2015р., на площі районного будинку культури сел.. Марківка із 16 години у виставці «Барви Марківщини» депресивна група з території Кризької сільської ради виставила скупі експонати творчості. Проявивши мале уміння виконавчого комітету сільради працювати функціонально*.

 Будь-які побудови повинні працювати функціонально. Бо це властивість будь-якої динаміки* утримувати в собі генерації утримань, збережень, накоплень (генерации содержаний, сохранений, накоплений)*. Верховна Рада України для цього започаткувала політику привчання, починаючи із найбільш свідомих громадян, до утримання в собі звички вести первинний (оперативний) облік результатів (етапів) своєї  роботи правовою нормою Статті 19 ч.8 «Господарського кодексу України (документ 436-15)». Адже Україні на сьогодні надзвичайно потрібні громадяни-добровольці, які в правовому полі країни стануть нести на собі функцію первинного (оперативного) обліку* цікавої їм діяльності. І цим стануть сприяти «профілактиці» корупції в менталітеті Українського народу, профілактиці існування «тіньової економіки», підходу до творчості як судьби обранців. Тобто напрацьовувати законами в суспільстві обновлені і рівнево*- вищі нові «генерації утримань, збережень».

 Будь-який розвиток, будь-яка динаміка представляє собою складну конструкцію, понятливу самостійно функціонувати, а також працювати у сполучуванні із іншими обєктами дійсності. Наприклад, із такими як вручення Віктором Черніком, Олександром Житіним (головами РДА та райради) та ще однією особою цієї владної групи Марківщини Похвальних грамот учасникам виставки без осмислення цією «владою» призначення стимулу в розвитку душі визивати душевний підйом з прицілом підтримати «молоду душу» в її інтересі наступну вершину творчості для себе захотіти покорити новим творчим виробом для виставки, для друзів і для себе. Підлість ідеї виконавчого комітету сільської ради ( а також ідеї Черніка В. і Житіна О.) по активній участі у виставці Дня незалежності із отриманням/врученням грамот опирається на штучне каструванні вічних функцій людини, «вирізуванням» із них «перспективи реформування функцій, перебудови»*. Явний наслідок цього суспільно-політичного заходу, шагу - є вирощування нової генерації покидьків Марківського району. Що особливо проявилося, при вдумливому спостереженні, в тематиці експонатів Марківського районного територіального медичного  обєднання – безлічі красивих пляшок із опяняючими напоями, та пянкою після закінчення виставки, з поїданням в закуску кулінарних витворів медиків (Головний лікар Сальніков Генадій Вікторович).

Вічні функції включають в себе перспективу їх перетворювань. Кажуть «стиковочну місію*». Це явище вже виявлено психологами та криміналістами як «феномен» трансмутації: перехід кількості в якість. Іншими словами – в рецидивізм. Але феномени для них є умственно не пізнаваємими при користуванні в своїй людській гідності ідеологією Християнства та ідеологією Матеріалізму. «Таке є і крапка» їх постулат.

Посміховище Дня незалежності України відсвятковано сільською головою Брюховецькою Л.П. та секретарем сільради Сущенко Тетяною Іванівною в повній відповідності із змістом їхньої «ремісії шизофренії» з симптомо-комплексом гордині, зазнайства, пихатості (надменности) і марнославства (тщеславия). Бо будь-яких соціально-правових наслідків від своїх організаційних зусиль по участі в виставці ними не створено для пересічних жителів. Неможна паразитувати на чужих знаннях. Шлях пізнання любові до Дня незалежності, до України через участь в районних виставках потребує послідовності освоєння нової інформації на цьому шляху, що висловлюється у її Рівневому* вивченні. Неможна братися за складне, не заклавши у потенціальних учасників виставки основи початкових знань у їх найпростішому викладенні про Порядок участі у виставці «Барви Марківщини». Інакше все сприйметься маячнею божевільного або просто відштовхне неосягаємою складністю. Тобто необхідно закладати основи «первинного (оперативного) обліку» для цієї сфери в своїй особистості потенційного творця – учасника виставки «Барви Марківщини».

29.08.2015 Зелик Ю.М., pravoohorona79.

1

Коментарі

129.08.15, 09:18

Так а в чому проблема? Пляшки з напоями були, доктор ковбаси приніс, ще щось... Здається всі складові для змістовного святкування були, чи я чогось незрозумів... Може, автора обділили і він був тверезим і голодним...

    229.08.15, 13:33Відповідь на 1 від Serwis TV

    Так а в чому проблема? Пляшки з напоями були, доктор ковбаси приніс, ще щось... Здається всі складові для змістовного святкування були, чи я чогось незрозумів... Може, автора обділили і він був тверезим і голодним...у автора вместо колбасы были мозги, и обращение его поняли далеко не все.

      329.08.15, 16:13Відповідь на 2 від Kwaan

      Надо автору излагать мысли четко ясно и понятно, чтобы даже дремучие почитатели колбасы, утрудившие себя чтением, понимали обращение без домыслов.

        429.08.15, 18:03Відповідь на 3 від Serwis TV

        "Устал чукча, целых два раза думал". Это просто не для вас.

          529.08.15, 18:56Відповідь на 4 від Kwaan

          Ладно, то невелика печаль

            629.08.15, 23:51Відповідь на 1 від Serwis TV

            RE: Так а в чому проблема? ...
            Середовище існування людини отруюється набором "загально визнаних" протиправних проступків наших співвітчизників. І проявляється комулятивний ефект страждань, інакши кажучи, ефект переповненої чаші терпіння. Наприклад, для Марківського РТМО є усталеною нормою не визнавання Права людини-інваліда на отримання рецепту для безоплатного отримання ліків, на підставі Ст.38 ч.3 Закону "Про основи соціальної захищеності інвалідів в Україні":"Інваліди мають Право на бесплатне придбання лікарських засобів за рецептами лікарів у разі амбулаторного лікування, які (інваліди) отримують пенсію, що не перевищує мінімального розміру пенсій, ..."Документ 875-12, в редакції на 17.07.2015р.

              729.08.15, 23:59Відповідь на 6 від pravoohorona

              Хто має з цього зиск (вигоду) і чому? Де корені конкретно саме цієї проблеми? Може винуватці навіть " не відають що творять", Кажуть же, що ситий голодного не розуміє

                830.08.15, 00:02Відповідь на 2 від Kwaan

                RE: у автора вместо колбасы ...
                Непорозуміння нашого товариша лежить в не повній інформаційній базі його особистих ідеологічних переконань: початківець. Спасибі що він є. Із цією проблемою "носяться" у Вищій кваліфікаційній комісії суддів України. У перевіряючих звернення щодо судді відсутня БАЗА дослідження про суддю: знаннями виявлять і розпізнавать проступки суддів. Переадресовую на "Вісник №2/2013 Вищої Кваліфікаційної комісії суддів" на їхньому сайті. Стаття парадна "Ми повинні завжди відчувати тонку межу між застосуванням заходів дисциплінарного впливу та порушенням принципу незалежності суддів".

                  930.08.15, 00:04Відповідь на 3 від Serwis TV

                  Надо автору излагать мысли четко ясно и понятно, чтобы даже дремучие почитатели колбасы, утрудившие себя чтением, понимали обращение без домыслов.Спасибі. "А вы, друзья, как не садитесь - вы в музыканты не годитесь"

                    1030.08.15, 00:08Відповідь на 4 від Kwaan

                    "Устал чукча, целых два раза думал". Это просто не для вас.Наш человек он. Поддержим!
                    "Цель любого общества - научить человека думать о других, а не только о себе" (Секлитова Л.А., Стрельникова Л.Л.)

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна