Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

pravoohorona

попередня
наступна

без цілі і життя не життя і смерть не смерть

  • 21.08.15, 23:57
21.08.2015р. Чернік Віктор Олександрович, новий голова Марківської РДА Луганської області, виступив із промовою на св'яткуванні Дня незалежності хованням цілі розвитку корумпованого Марківського району. В його короткій промові жодного слова не сказано щодо самодостатності (суверенності) України в поєднанні із ціллю існування Марківського району на всеукраїнський екоцид рослини маку снодійного та екоцид коноплі прядивної (чи інншою ціллю). Без цели и жизнь не жизнь и смерть не смерть.
     Суверенність Марківського району як складової частини України нульовим відсотком жителів району осмислена як нерозривне симбіозне існування людської популяції, тваринної популяції та рослинної популяції на ділянці планети із спільною задачею обслуговування своїми надбаннями біоматерії та душі життєдіяльності планети. На сьогодні триває розвиток в правоохоронних органах подій фіксації фактів виявлення, в тому числі в селі Кризькому, проростання на земельних ділянках рослин Маку снодійного (мак харчовий) - в умовах невизнавання Права Людини на позитивний стимул , яке знаходиться в складі Права Людини на повагу до приватного і сімейного життя, за Статтею 8 Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод (міжнародний документ (995_004).
Осоловілі міліціонери під ідейним керуванням Віктора Черніка, голови Марківської РДА, ухилися в 2015 році від соціального захисту низько свідомих землекористувачів діями співпраці із депутатами сільських рад з метою побудити натхнення землекористувачів для регуляції популяції рослин маку напередодні рейду міліції на територію сільської ради, і в войовничому ражі отримати перемогу над рослиною маку, а собі, землекористувачу із мінусовими правовими знаннями, - бонус в виді вислизуванні від обов'язку заплатити 1700 грн. в державний бюджет штрафу, згідно рішення суду по кримінальному провадженню за нового Кримінального кодексу Статтею 310. (При популяції рослин маку від 100 до 500 шт - санкція від 100 до 200 сімнадцяти гривенників.)
0

Коментарі