хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Кулінарні шедеври кухаря готелю "Riviera Discovery Bay"

Скажу відразу, що місцева кухня - це щось чудове! Дуже смачно кухарі нашого готелю "Riviera Discovery Bay" роблять курку, вона виходить гостра і зажарена! А що стосується фруктів - їх повно скрізь і на пляжі, і на ринку, і в супермаркеті.

З напоїв тут є все. В особливій пошані - пиво, ром, коктейлі (і звичайно ж найсмачніша Піна Коллада!!). На території "Riviera Discovery Bay" безліч альтанок з видом на гори, і так приємно спостерігати за тропічною красою, ввечері з люлкою повною чаклун-трави!


Взагалі зазначу, що місцева кухня - це суміш місцевих продуктів, спецій і прянощів. У місці, їжа готується годинами, на низьких плитах, що стоять на вулиці. Місцева кава вважається найароматнішою кавою у світі. А напій «скайджус», приготовлений з крижаної крихти з сиропом - найулюбленіший освіжаючий напій місцевих жителів.
Страви тут в основному готують з фруктів, свинини, м'яса птиці, морепродуктів, овочів і безлічі приправ. Також популярна курка-гриль, приготовлена в перцевому соусі. З напоїв найсмачніше і традиційне - пиво "Red Stripe" або чисте пиво "Real Rock Lager". Або можна покуштувати національного імбирного пива.

Тут на сніданок їдять екзотичний фрукт "ака", який можна по праву назвати вегетаріанської яєчнею, запивають міцним ромом або коктейлем з доброю часткою цього міцного напою, після обіду воліють чашечку кращої кави "Блю Маунтін", популярної на весь світ завдяки своїм смаковим якостям.

Як і багато готелів, "Riviera Discovery Bay" працює за системою All Inclusive, але по-місцевому, це означає, що платити за трансфер до задоволень не доведеться: великий теніс, дискотеки, щоденні шоу, яхти, катамарани, водні лижі і навіть крамниці зі спорядженням для підводного плавання - все вже включено у вартість послуг моторікши.
Але можна просто робыти як я - просто милуватися тим, як вітер балує квіти своїми дотиками :)

Дивитися Про щастя онлайн:



1

Коментарі

129.03.13, 13:31

опять проституцию разводите...

    анонім

    229.03.13, 23:34Відповідь на 1 від Elsa von Phil

    опять проституцию разводите...

      330.03.13, 09:09Відповідь на 2 від анонім

      ес, правильнее "поощряете"

      зато я еще помню те времена и твои классные сисько-письковые заметки... мне они нравились, будоражили, где щас такое увидишь, и оно ж не развратное было...
      теперь вот девица, вроде все на месте... но не то как-то,
      а я думала почти Саша грей