хочу сюди!
 

Инна

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 37-54 років

Податкосплатники України забезпечують безбідне життя олігофренів

  • 26.05.23, 16:59



Колись генпрокуратура України з галасом та кіпіжем нахвалилася тестуванням своїх співробітників. Я на цьому постраждав – за викладення роліка про це у мене вилучили акаунт на ютьюбі, внаслідок чого я втратив більше чотирьох сотень роликів авторського матеріалу. Чому вилучили? – а з тієї причини, що прокурорам надто не сподобалось в тому ролику, що я озвучив правду – хто ж там, в прокуратурі, тіпа «працює». І одержує грошей, як боєць на нулі – гріючи жоппу в затишному кабінеті і вирішуючи долі людей.

На прикладі результатів тестування прокурорів з Лисичанської прокуратури, я переконливо довів, що більшість лисичанських прокурорів – дебіли. За всіма показниками!

Я взяв за основу дослідження результати тестування по т.зв. «загальним здібностям» - тобто, по логічному мисленню. Бали, одержані прокурорами, я перевів у більш звичну мені п’ятибальну систему. Результати – вражаючі. Ось вони, з прізвищами – країна має знати своїх «героїв»!

На «4» здали: Бєлоусов Денис Олександрович; Гусак Олексій Олександрович; Швець Дмитро Олександрович.

На «3» здали: Ступченко Олександр Віталійович; Атоян Агунік Аладинівна; Мазур Наталія Іванівна; Свирипа Владислав Андрійович; Суббота Олександр Миколайович; Коваленко Марія Сергіївна; Севостьянова Ольга Михайлівна; Карапута Юлія Ігоровна.

На «2» здали: Комм Яна Олександрівна; Поляков Дмитро Вікторович; Панасенко Вадим Валеріович; Зайченко Ігор Анатолійович; Пономарь Наталія Сергіївна; Полякова Катерина Юріївна; Нескородова Ганна Андріївна; Гордієнко Павло Павлович; Щукін Дмитро Олегович; Солодка Юлія Володимирівна; Чобанян Олена Михайлівна; Боровик Оксана Володимирівна; Халявина Юлія Володимирівна; Василенко Олександр Олександрович; Книгиницька Наталія Олександрівна; Нестеренко Сергій Миколайович; Люта Тетяна Василівна; Золотих Євгенія Олексіївна; Хамула Елліна Ігорівна.

На «1» здали: Шевцов Володимир Олександрович; Немитих Максим Ігорович; Пройда Артем Олександрович; Вісягін Олександр Олексійович; Рєзнікова Інна Олександрівна.

Висновок: лише у трьох лисичанських прокурорів присутнє логічне мислення – дуже важлива для прокурора риса. Без неї людина не може робити логічні висновки. З медичної точки зору, відсутність (або недостатній рівень логічного мислення) є відзнакою розумової відсталості (олігофренії, інакше – дебільності). З числа перерахованих прокурорів Лисичанської прокуратури лише троє можуть вважатися психічно здоровими, які можуть приймати рішення, керуючись логікою. Інші перераховані відносяться – 6 прокурорів є полудурками, 19 прокурорів – просто дурні; 5 прокурорів – повні довбойоби.

Ще кілька прокурорів не пройшли цього обов’язкового тестування, але займали прокурорські місця – як, наприклад, Сухіна, яка не могла хоча би для виконання правила, носити пов’язку під час оголошеної епідемії КОВІД-19. Нагадаю, що звичайних людей поліцаї за таке жорстоко в’язали.

Що таке дебільність?

Характеризується відсутністю абстрактного мислення, нездатністю вирішувати логічні завдання.

Дебільність виявляється тестуванням – нескладним, але яке виявляє нездатність до логічного мислення. Що ми й бачимо на прикладі збіговиська дебілів в Лисичанській прокуратурі.

Ганс Айзенк – англійський психолог, який створив тест для визначення рівня інтелектуального розвитку. Він дозволяє визначити багато захворювань і виявити приховані розумові здібності. Існує 8 варіантів тестів Айзенка, і вони розраховані на вікову категорію від 18 до 60 років.

Хто хоче більше дізнатися про тести – може знайти обов’язковий для прокурорів та інших на сайті https://test.ua/zz.

 

Як виявилося, тестуються ВСІ прокурори, поліцаї, СБУшники, ДБРівці, держслужбовці. Але ми не бачили РЕЗУЛЬТАТІВ тих тестувань. Та й прокуратура, варто мені було підняти шум, що прокурори Лисичанська – дебіли, приховала результати того тестування. І, як ми бачимо – дебілами повна Лисичанська прокуратура. Я не ставив собі за мету дослідити розумовий стан інших прокурорів, але навряд чи ситуація чимось відрізняється. Так саме не відрізняється процентна кількість дебілів в інших силових структурах, серед «правоохоронців» та урядовців. Головне, що їх об’єднує – це нездатність ЛОГІЧНО МИСЛИТИ. І ось цим потворам ми віддали свої долі, свої податки і не видно кінця цим фактам. Доти, доки не перестануть брати на роботу дебілів, за яких телефонують впливові родичі, які просто дають хабаря. Це називається корупція. І страждає від корупції не лише держава – в першу чергу страждають громадяни, якими керують, рулять та яких судять дебіли. І поступово громадяни теж стають дебілами. Вибори 2019 року вже довели істинность цієї сумної теорії.


38%, 3 голоси

25%, 2 голоси

38%, 3 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
5

Коментарі

126.05.23, 17:04

За проханнями тих, хто не зміг зайти на Енігму.

    226.05.23, 18:53

    всіх нахуй і зелених також!

      327.05.23, 10:59Відповідь на 2 від Вурдалак

      всіх нахуй і зелених також!ЗЕлені від кацапів відрізняються лише тим, що в них є і українські паспорти. Тож дійсно - нахуй ЗЕгнид.

        анонім

        44.06.23, 14:12Відповідь на 3 від BlackPR

        всіх нахуй і зелених також!ЗЕлені від кацапів відрізняються лише тим, що в них є і українські паспорти. Тож дійсно - нахуй ЗЕгнид.
        За тести - дякую. Для вас все просто - "расстрелять!" .
        В 70х Жванецький сміявся над такою логікою -
        "Давайте этого продавца заменим другим - лучше будет!"

        І про таксі
        " Сам сел на его место и через день заныл - холостой пробег... слесарю плати... "

        А як реформувати судову ситему, коли 99% суддів корупціонери?
        І прокурори... і чиновники...
        "Тож дійсно - нахуй ЗЕгнид."

        А держава? А війна? " Просто - всё забрать и разделить поровну!" - Шаріков. "Собаче серце"

        Знаємо - чим закінчилося - війною.