Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

Ночных шакалов поляки таки будут буцкать

  • 11.04.15, 17:16
Путінських байкерів з банди «Нічні вовки» в Польщі вже збираються бити
Саша Казимирский
Путінських байкерів з банди «Нічні вовки» в Польщі вже збираються бити

Запланована особистим байкером президента Російської Федерації Путіна Олександром Залдостановим («Хірургом») поїздка по Європі до 9 травня 2015 року обростає новими скандальними подробицями.

Ось, наприклад, польська спільнота байкерів вже відкрито заявила про те, що путінську «вовчу» зграю у себе в країні почнуть просто банально бити, і, цитуючи одного персонажа зі знаменитого фільму «12 стільців», «можливо ногами».

Польські байкери задля уникнення деяких навколокримінальних ексцесів закликають керівництво своєї країни не відкривати затятим путінцям візу в Європейський Союз.

«Наприкінці квітня 2015 року російська банда байкерів під назвою «Нічні вовки» збирається перетнути країни ЄС, щоб приєднатися в Берліні до урочистостей з нагоди капітуляції Німеччини у Другій світовій війні; ця „організація» розглядається як злочинне європейськими владою», - повідомляють на своїй сторінці у Фейсбуці польські байкери.

Зі свого боку польські байкери пообіцяли „добре зустріти» Залдостанова і його банду, якщо вони посміють поткнуться на територію Польщі. 

Для цього ними вже готується «кілька маневрених груп», оснащених всім необхідним» для «пошуку і виявлення пропутінських рокерів на території Польщі».

Нагадаємо читачам «Преси України», що багато поляків шоковані намірами російських байкерів з клубу «Нічні вовки» здійснити 29 квітня - 9 травня мотопробіг під назвою «На Берлін». Траса, по якій мають намір їхати «вовки» проходить також через Польщу. Польські активісти створили у соцмережі групу під назвою «Ні проїзду бандитів з Росії через Польщу».

Польські активісти закликають співвітчизників заблокувати проїзд байкерів через країну, так як їх поява може означати майбутній напад з боку Росії.

Вони з'являються там, де незабаром починається російська агресія. Вони були в Криму ще до того, як його анексувала Росія. Були в Донбасі, а зараз вбивають і вчиняють грабежі у містах, зайнятих росіянами. Чи не є їх проїзд через Польщу застереженням для поляків або початком російської агресії. Ми сподіваємося, що братство мотоциклістів, незалежно від приналежності до різних клубів, покаже їм, де їхнє місце», - пояснили свою позицію адміністратори сторінки.

Варто зазначити, що російський президент Володимир Путін у документальному фільмі-визнанні «Крим. Шлях на Батьківщину» розповів про роль «Нічних вовків», яку вони зіграли під час незаконної анексії українського півострова Крим. Згідно із заявою Путіна, саме байкери патрулювали дороги і охороняли зайняті озброєними «зеленими чоловічками» будівлі уряду в Криму. Вони переміщалися по дорогах півострова, розмахуючи російськими прапорами. У документальному фільмі також було розказано, як «Нічні вовки» брали участь у злочинах російських окупантів: вони викрали і утримували в полоні одного з українських військових командирів.


12

Коментарі

111.04.15, 18:04

Нехай дадуть добре лупанців шакалам)))

    211.04.15, 18:08

      311.04.15, 19:25

      «Ночные волки», несмотря на протесты польских байкеров, не намерены отказываться от идеи проведения мотопробега в честь 70-летия Победы. Об этом на сайте движения «Антимайдан» сообщил лидер российского байкерского клуба Александр Залдостанов, известный под прозвищем «Хирург».

      «Нам без разницы, нам все равно: нравится наш пробег кому-то или нет. Мы не стодолларовая купюра, чтобы всем нравиться. Поэтому мы от своих планов не откажемся. Потому что, в конце концов, у нас есть свои убеждения, у нас есть свои ценности. Одной из таких ценностей является Великая Победа — вершина русской истории!», — заявил «Хирург».

        411.04.15, 19:45

          519.04.15, 11:03Відповідь на 3 від kampan

          хирург уже всрался и не едет. а остальных будут пиздить по дороге. валки тряпишные к тому же забыли, что в Германии есть ХА и Бандидос. которым, кста, валки очень не нравятся по сРашке.