хочу сюди!
 

Юля

39 років, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-45 років

Чому п'ють росіяни версія.

  • 03.03.20, 22:47
Чому росіяни - п'ють?
.
Версія, відповідаю - 
В росії Гниле - Усе!!! Гречка, пшениця, сир, мед...
.
картопля, яблука. Ковбаса.
.
Чого - бо земля гнила.
Мінімум поживних речовин в їхній землі, підвищена водянистість,не встигає вирости, достигнути)... Не встигає підсохнути, такі і продукти в них - з мінімумом поживних речовин.
.
Береза - національне дерево росії, навіть в тундрі є. Росте Тільки на гнилій землі. По всій росії. Це -  про суть землі гнилої. Вся земля - така.
.
В Україні Всього 5% берези серед Усіх дерев. Береза - не наше дерево!
.
Береза Чогось Наскрізь Просочена Природнім Засобом від Гниття ( чогось найкращим, навіть у популярній "мазі Вишневського" ( великого знавця медицини та практика) - дьогтем.
.
.

Можливо росіяни через це все (гнилі продукти),-  і мусять дезінфікуватись?
не пивом,вином (спирту мало, ще й шкода від бродіння, компоти по-суті)  - а спиртом...
Горілкою.
Сильним антибіотиком. Знищує гнилостні гниттєві  процеси.
.
можливо Через це і п'ють весь час горілку?
.
Дезінфікуються! Мусять! 
.
бо наїлося гниляччя зі своєї рідної гнилої земельки.
.
Інтуїція їм - підказує. - Дезінфікуйся! Рятуйся!
.
.

Так що не потрібно їх звинувачувати чи сміятися. 
.
.
.
Поспівчувати потрібно їм. І якось знання їм передати - щоби знали - і продовжували пити так само - але не більше. Більше - Зло. 
Якби пили у Нормі - все б у них було - добре.
А поки що - через надмір горілки одне зло там твориться. Нелюдями стають.
.
Але - Основне - думаю,- п'ють - бо мусять. Бо земля в них - гнила. і життя таке саме. І продукти в шлунку. Але це можливо - виправити трохи. От вони і - виправляють трохи.
Дезінфікуються. Спиртом. 40 градусів.
Правильно роблять!
3

Коментарі

анонім

13.03.20, 23:05

А коноплі? Коноплі ж не гниле.

    23.03.20, 23:09Відповідь на 1 від анонім

    художніка обідеть можіт каждий

      анонім

      33.03.20, 23:20Відповідь на 2 від скіпіріч 78

      художніка обідеть можіт каждий
      "А да возопрели озимые. Рассупонилось солнышко золотистое, расталдыкнуло свои лучи по белу светушку. Как понюхал старик Ромуальдич свою портянку и аж заколдобилси". © Ильф и Петров. Золотой телёнок. Начало главы.

        43.03.20, 23:29Відповідь на 3 від анонім

        шо пічаток шо гоконец не чінтав і не радять да пашло усё .доброї ночі

          53.03.20, 23:38

          Плюс гнилу їжу просто так не з'їсиш. Вередувати почнеш.
          А під горілку гарно заходе. Горілка - це Абсент. Підвищує апетит. Нічого не відчуваєш - їсиш майже усе що бачиш. Аби не сухе.
          Гнила ковбаса, гнилий оселедець, гнилі грузді, гнила капуста, гнилий хліб російський з іх гнилого зерна слабенького гнилої землі основи росії не смачний. Ще й цибулею все це забити. Найпопулярніша закуска в росіян.
          Так що - сумісні речі.
          Запихають у себе своє гниляччя своєї землі з трудом, горілкою пригнічують смакові рецептори, і горілкою поливають для дезінфекції. Правильно роблять.

            64.03.20, 18:43

            пуйлу вигідно, щоб населення "раші" пиячило, не бачуть проблем. Очі позаливають і їм радісно жити і здихати, гнити заживо.
            Хочуть, щоб і ми такими були, а не кращими за них, мішана кров, татаро-монгольська у їх жилах тече. Жорстокість -це їхнє з самого малку.
            Тому й вирізають живцем серця наших воїнів-( земля їм пухом, честь і слава навіки!), бо захищають Україну від тої погані...

              75.03.20, 10:11

              Ребятки, напоминаю, что украинцы -- не нацисты; мы -- националисты, то есть мы -- за расцвет украинской нации без анализа крови, нам духа достаточно