хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Лукавство

  • 01.11.16, 14:21
Лукаву фразу : "Все, що нас не вбиває, робить нас сильнішими" сказав Ф.Ніцше. Так от. Їв один чоловік огірки, думав, що це йому корисно, і з кожним з'їденим огірком ставав все сильнішим. Аж раптом один шматочок пішов не так як треба і чоловік подавився. "Він не знав, що огірок його може вбити!" - виправдається Ніцше. Отож.
2

Коментарі

12.11.16, 10:39

    22.11.16, 11:51Відповідь на 1 від Кислица

    Як дізнатися, що нас може вбити? "Якби знав де впаду, солому підстелив би" - народна мудрість глибше.

      33.11.16, 12:27

      хвилософично и предупредильно

        43.11.16, 14:16Відповідь на 3 від Симбіоз

        хвилософично и предупредильноОбережно з огірками! А якщо серйозно, то цитована фраза Ніцше повсюди повторюється висмикнутою із контексту. Його афоризм звучить приблизно так: "Школа військового виживання, школа життя. Все, що нас не вб'є, робить нас сильнішими". Зміст трохи змінюється, для окремих моментів життя має смисл. А взагалі філософія Ніцше мені не подобається. Він намагався бути унікальним і оригінальним, але крім оригінальності я не знаходжу там нічого путнього.

          53.11.16, 18:55Відповідь на 4 від Hrab

          согласна, он оригинален. во многом заблуждался, исходя со своего жизненного опыта. очень сильно повлияла на него любовь незаурядной женщины. и в то же время у него имеются интересные мысли и взгляды относительно социума...

            анонім

            65.11.16, 23:54

            Правильна думка. Їсти треба корисне
            https://nsp.ua/phytoproducts/kit-zdorove-zhkt-kak-osnova-sale-10-650113.html

              76.11.16, 23:34Відповідь на 6 від анонім

              Мій роман в стіхах має варіант і про БАДи. Їв один чоловік БАДи і думав, що це корисно. І з кожною з'їденою пігулкою його гаманець порожнів а сам він ставав все сильнішим. Аж раптом... далі по тексту

                анонім

                87.11.16, 01:23Відповідь на 7 від Hrab

                Мій роман в стіхах має варіант і про БАДи. Їв один чоловік БАДи і думав, що це корисно. І з кожною з'їденою пігулкою його гаманець порожнів а сам він ставав все сильнішим. Аж раптом... далі по текстуСвоїми романами, навіть у віршах Вам навряд чи вдастся применшити геніальність Нітше. І взагалі про покійників говорять тільки хороше, або не говорять... Такий звичай у нас, українців. А у Вас?

                  97.11.16, 07:22Відповідь на 8 від анонім

                  По-перше я абсолютно нічого не сказав про Ніцше. По-друге покійники бувають різними, є, наприклад Гітлер, Сталін і інші патологічні вбивці, Ви з тих, що теж про них тільки хороше? По-третє Ви не в курсі коли іменно не говорять. А не говорять про покійника при покійнику, коли ще його не похоронили, щоб душа ще мала шанси на поправлепння. А аналізувати будь-який вираз ніхто не забороняє, а швидше навпаки.
                  Щоб стати надлюдиною, треба створити собі догму, відкинути всякий аналіз, логіку, діалектику і мораль, щоб ні на мить не сумніватись в своїй правоті. Так говорив Заратустра.

                    анонім

                    107.11.16, 22:58Відповідь на 9 від Hrab

                    ... щоб душа ще мала шанси на поправлепння.
                    Це не Ваша догма, а християнська

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна