хочу сюди!
 

Vitalina

34 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 28-35 років

Прибутки начальника поліції

  • 30.07.21, 15:20

Як пишуть на сайті ІА Антикорупційна правозахисна рада в Дніпрі виявлена інформація про сумнівні прибутки начальника відділення поліції № 6 Дніпровського районного управління поліції ГУНП в Дніпропетровській області, підполковника Тимченка Віталія та реформи МВС
Нещодавно було призначено нового міністра МВС України Дениса Монастирського. Можна сподіватися, що новий очільник МВС продовжить протидіяти ОЗУ та «ворам в законі», а також зверне свою увагу на покращення матеріально-технічного забезпечення органів поліції. Також, часто обговорюється необхідність збільшення заробітної платні правоохоронців.  Начебто, не вистачає коштів поліцейським, що призводить до виникнення корупційних ризиків. Здебільшого, ми згодні – велика кількість працівників поліції, працюючи в складних умовах сьогодення, в ненормовані робочі дні, отримують доволі невелику зарплатню. Це дійсно, може сприяти виникненню корупційної складової (пошуку незаконних шляхів прибутку). Але чи всім працівникам поліції не вистачає зарплатні, та чи кожен з правоохоронців дійсно сумлінно «відпрацьовує» навіть невелику отриману зарплатню? Спробуємо розібратися з даними питаннями за допомогою окремого (АЛЕ НЕ ЄДИНОГО) прикладу. Нас зацікавила особа начальника відділення поліції № 6 Дніпровського районного управління поліції ГУНП в Дніпропетровській області, підполковника Тимченка Віталія Олександровича. Виходячи з наявної інформації, даний керівник територіального підрозділу поліції за отриману зарплатню дозволяє собі досить комфортне життя. Спробуємо з’ясувати, звідки надходять прибутки начальника поліції ДРУП ГУНП та на що вони витрачаються.
Начальник поліції ДРУП Тимченко В.О. досить достойно живе разом з дружиною Зеленовою І.В., дітьми: Тимченко В. В., Тимченко К. В. на 234 086 гривень отриманих за 2020 рік.
Виходячи з інформації зазначеної в декларації за 2020 рік, Тимченко В.О. є єдиною особою в сім’ї, яка працює та отримує заробітну платню. Автомобілі в сім’ї відсутні, в наявності кредитні зобов’язання у розмірі  131337 грн. Тобто, начебто, все як і в інших сім’ях правоохоронців. Але… Нас здивував факт придбання трьох одиниць зброї (гладкоствольна рушниця, мисливська нарізна зброя, травматичний пістолет). Не будемо зупинятися на тому, що зазначена в декларації ціна придбання суттєво відрізняється від середньоринкових цін. Звернемо увагу на той факт, що часто, якщо купують коштовну зброю, то, можливо, є чого боятися або що захищати?! З врахуванням того, що прибутки начальника відділу поліції відносно  не великі, можливо є інше пояснення?
В мережі інтернет досить багато фотографій з відпочинку на різноманітних курортах, зроблених дружиною начальника поліції ДРУП Тимченка В.О.. Тобто, на зарплатню співробітника поліції можна дозволити й яскравий, коштовний відпочинок.
Адже, сама Зеленова І.В., являючись громадянкою Росії, будучи дружиною керівника поліції, отримувала останню заробітну платню в розмірі 32 500 грн. за 2019 рік… працюючи в, колись стратегічному, закритому підприємстві, Державне підприємство "Конструкторське бюро "Південне" ім. М.К. Янгеля"!
Тепер питань з’являється ще більше… Але не ми зобов’язанні на них відповідати, а уповноважений орган Нацполіції в особі УВБ ДВБ Дніпра, яке в свою чергу на протязі декілька років працює досить неефективно, а іноді їх працівники самі стають «героями» скандальних ситуацій. Саме УВБ ДВБ повинно було перевірити й інформацію про можливе використання сім’єю поліцейського, автомобілів Лексус, Фольцваген Таурег з однаковими державними номерами АЕ0017КТ, а також автомобіль БМВ Х5, д.н. АЕ9090КН. Чи потрібно й працівникам УВБ ДВБ підняти розмір зарплатні, або вони не відпрацьовують навіть й наявну зарплатню?!
В даній статті ми НЕ звинувачуємо окремих працівників поліції в правопорушеннях. Основна мета, при використанні конкретних прикладів довести, що:
  • Деякі непорядні правоохоронці, можуть яскраво жити взагалі не отримуючи зарплатню. В той самий час, сумлінні, порядні працівники поліції не мають можливості навіть забезпечити елементарний прожиток своїй родині.

  • Деякі працівники органів НПУ не виконують своїх обов’язків, тобто не «відпрацьовують» отримані в якості заробітної плати кошти. Чи платити їм більше, або терміново потрібно замінювати таких осіб на дійсно порядних, працьовитих професіоналів!?
Сподіваємося, що підхід нового міністру МВС до описаних проблемних питань буде конструктивним та різноплановим. Органи поліції, як і раніше, потребують очищення від «перевертнів» та непотрібних, безглуздих кадрів. Натомість, робота порядних, працьовитих професіоналів повинна достойно оплачуватись!
0

Коментарі