хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Заволодіння землею у м Дніпро

  • 12.04.21, 15:18
Заволодіння землею у м Дніпро
Схема незаконного заволодіння землею у м Дніпро шляхом підробки десятків рішень виконавчого комітету Дніпровської міської ради.
До Антикорупційної правозахисної ради надійшла інформація про чисельні факти незаконного заволодіння землею у м Дніпро. Так, група громадян при можливому сприянні ряду посадовців, шляхом підробки рішень виконавчого комітету Дніпровської міської ради заволоділи земельними ділянками на території міста.

Зазначені землі використовують за комерційним призначенням. На більшості незаконно захоплених ділянках з’явились платні стоянки автомобілів, АЗС, будівлі.
Заволодіння землею у м Дніпро, а саме десятками земельних ділянок,   проходить з використанням підроблених документів.

Так, наприклад, незаконно було зареєстровано право власності за приватним підприємцем Горбань А.Ю. на земельну ділянку розташовану по вул. Набережна Заводська, 110-Б. Відповідно до акту перевірки складеному інспекторами ГУ Держгеокадастру у Дніпропетровській області, зазначена земельна ділянка не використовується. Згідно з листом Дніпровської міської ради від 13.02.2020 №7/22-413 рішення виконавчого комітету від 17.06.99 р. за №281 про надання земельної ділянки для фактичного розміщення автозаправних станцій не приймалося та є підробленим.

Така ситуація склалася і з оформленням земельної ділянки по Усенко, 2А у місті Дніпро де планувалось будівництво багатоповерхового житлового будинку. Згідно з листом Дніпровської міської ради від 13.02.2020 року №7/22-413 рішення виконкому від 19.03.98 р., яке стало підставою для реєстрації земельної ділянки, не приймалося та є підробленим.

Так само за допомогою використання підробленого рішення виконавчого комітету Дніпровської міськради було захоплено земельну ділянку по вулиці Набережна Заводська, 70 –А.
0

Коментарі