хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Приватне кладовище Камінського

  • 12.04.21, 15:10
Приватне кладовище Камінського
З легкої руки теперішнього голови Слобожанської селищної ради Івана Камінського більше двадцяти років функціонує незаконне приватне кладовище.
В Слобожанській селищній раді наявність приватного кладовища на власній території заперечували. Втім факти та наявні документи доводили, що приватне незаконне кладовище є та працює, утворено ще в дев’яностих роках, рішенням голови сільради Камінським та активно діє при мовчазній згоді голови Слобожанської сільради Камінського.

Приватне кладовище Камінського
Акт з Книги записів державних актів на право постійного користування землею за № 1033

При цьому функціонує воно незаконно.

Адже землі, на яких розташовані місця поховання, є об’єктами права комунальної власності і не підлягають приватизації або передачі в оренду. В нашому випадку земля, де розташоване незаконне кладовище, знаходиться у постійному користуванні ТОВ «Дельта-Ніла» (ЄДРПОУ 24613836).

Землею компанія володіє на підставі Акту про право постійного користування землею, виданого ТОВ «Дельта-Ніла» для розміщення кладовища.

Акт зареєстровано в Книзі записів на право постійного користування землею від 12.08.1997 року за № 1033.

Підписав Акт голова Ювілейної селищної ради Камінський І.М. На сьогодні Камінського І.М. не відсторонено від владних повноважень, він очолює Слобожанську селищну раду (стара назва Ювілейної селищної ради), на території якої і функціонує незаконне кладовище.

0

Коментарі