Вы посмотрите женщине в глаза…

  • 13.02.13, 08:05
Вы посмотрите женщине в глаза…
Когда в глазах рождается слеза,
И гаснет в бездне солнечный рассвет.
Спасите взглядом женщину от бед.

Вы подарите женщине слова,
Пусть женщина была и не права:
Играя, перепутала лады.
Уберегите, словом от беды.

Преподнесите женщине цветы,
Когда горят последние мосты…
Когда судьба ее смывает след.
Спасите ими женщину от бед.

Ведь женщине, чтобы родиться снова…
Так мало надо: в сумраке тревог
Порой… лишь взгляд… единственное слово…
А, иногда – всего один цветок…
© 

Затамувавши подих, чекаємо літа!

  • 10.02.13, 16:27
Великий любовний гороскоп по знаку зодіаку Зодіака.

Овен 21.03-20.04

Максимум щастя. У липні марс оголошує надзвичайні еротичні положення!

Тенденція цього літа - править твій покровитель марс. З його допомогою ти знайдеш найвищі шанси зустріти свою половинку! O:-)

Любов - у липні тобі забезпечений максимум чоловічої уваги, в серпні твоя сексуальна активність зросте до межі, а вересень - час для спокійного відпочинку.

Успіх - у другій половині серпня чекай поповнення грошей на своєму рахунку.

Відпустка - займися чимось новим і цікавим: дайвінгом, серфінгом або вітрильним спортом.

Вона і він - з овном навряд чи щось складеться, а ось романтичний телець оточить увагою: компліменти, квіти - все для тебе! Головна мета близнюків у липні - ти і тільки ти. Лев занадто незграбний, а рак дратується через дрібниці, зате чоловік-діва уважний і дуже сексуальний! Ваги будуть претендувати на твоє серце все літо. Скорпіон - бог сексу! Подорожі зі стрільцем - одне задоволення. Козеріг? Занадто нудний! Водолій, навпаки, дотепний і веселий. Від риб ти тепер не відбудешся!

Телець 21.04-20.05

Чарівність венери. Красиво, чуттєво і неймовірно привабливий: твоя сексуальна аура підкорила будь-кого.

Тенденція - завдяки впливу марса і венери твоє літо буде хвилюючим!

Любов - зараз твої думки зайняті тим, у кому ти не впевнена. Але в кінці липня ти познайомишся з героєм свого роману.

Успіх - меркурій благоволить до тебе: загадай бажання, але по суті.

Відпустка - вирушай на природу: це подарує тобі душевну гармонію.

Вона і він - овен так само, як і ти, налаштований на розваги. З тельцем літо буде повним пригод! Діалог із близнюками не вдається, зате вам добре в ліжку. З раком ти на одній хвилі. Лев завжди гарний. Чоловік-діва кине до твоїх ніг цілий світ. Можливі відносини з терезами. Скорпіон - відмінний коханець, а у стрільця є все, чого тобі не вистачає. Козеріг полонить тебе, у водолія, на жаль, зовсім немає на тебе часу. Зате для риб ти - центр всесвіту!

Близнюки 21.05-21.06

Прямо в ціль. Цього літа ти нарешті зустрінеш чоловіка мрії.

Тенденція - завдяки юпітеру тобі щастить все літо, а венера і марс гарантують зустріч з прекрасним принцом.

Любов - у середині липня ти особливо приваблива: чоловіки будуть зачаровані одним твоїм поглядом, можливо, хтось запропонує тобі руку і серце.

Успіх - у перший тиждень вересня ти - улюблениця зірок. Доведеться багато працювати, але всі старання винагородяться.

Відпустка - підкорюй великі міста - наприклад Лондон або Париж.

Вона і він - з овном весь світ біля твоїх ніг. Телець гратиме з тобою роль суворого вчителя. Близнюків ти краще всього зрозумієш в ліжку, а рака порахуєш спочатку привабливим, а потім - нудним. Лев буде зарозумілим, з діви краще зняти «рожеві окуляри». З терезами відносини стануть серйозними, а зв'язок зі скорпіоном схожий на трилер. З стрільцем можна розслабитися, водолій гарний в усьому, а риби - точно не для тебе! *THUMBS UP*

Рак 22.06-22.07

Магія любові. Все зміниться на краще!

Тенденція - плутон дає тобі магічну силу.

Любов - незаміжні можуть змінити свій соціальний статус, а заміжніх раків дружини носять на руках.

Успіх - плутон зробить тебе заповзятливою - новий бізнес-проект виявиться успішним і прибутковим.

Відпустка - чим екзотичніше країна - тим краще!

Вона і він - овен буде брати в облогу тебе до тих пір, поки ти не здаси. Тельцю потрібен від тебе тільки секс. Близнюки марнослівни. З раком завжди комфортно. Лев стомлює непомірним его. Чоловік-діва збудить твою чуттєвість. Ваги будуть піклуватися про тебе, а скорпіон виконає будь-яке бажання. Стрілець може змінити. З козерогом ти в безпеці, а з водолієм - якраз навпаки. Чоловік-риби такий хороший, що ти захочеш зв'язати з ним свою долю назавжди!

Лев 23.07-23.08

Літо для тебе. У любові і кар'єрі ти на вершині.

Тенденція цього літа - завдяки юпітеру ти зустрінеш справжнього чоловіка!

Любов - у липні ти з задоволенням фліртуєш, але надто вже розбірлива. А тому до середини серпня будеш одна, але при цьому абсолютно щаслива. В кінці літа ти познайомишся з супер привабливим чоловіком, і він шалено закохається в тебе!

Успіх - юпітер допомагає тобі в кар'єрі, особливо у другій половині серпня.

Відпустка - який би не був відпочинок - буде море любові!

Вона і він - з овном ти отримаєш задоволення в ліжку. Телець носитиме тебе на руках. Кращий засіб від нудьги - близнюки. Рак висуває немислимі вимоги. З левом у тебе все вийде, якщо ти даси йому відчути, що він найголовніший. Чоловік-діва нерішучий, підбадьорите його! З терезами буде чуттєвий секс. Скорпіон пристрасний і ревнивий. Стрілець спробує поекспериментувати з тобою в ліжку. У вересні поспілкуєшся з козерогом на відстані. Водолій для тебе - найкращий партнер у всьому. Секс з рибами п'янить, як шампанське.

Діва 24.08-23.09

Море адреналіну. Марс зробить тебе допитливою і відважною

Тенденція - уран зводить тебе з чоловіками, які перевертають твої звичні уявлення. Удачі в експериментах!

Любов - у липні - хаос у відносинах, в серпні - хвилюючі зустрічі і великі почуття!

Успіх - сатурн сприяє кар'єрному зростанню: на роботі в тебе чудові шанси.

Відпустка - марс зробить тебе відважною! Зважся на щось незвичайне: подорож по пустелі на верблюді або мотосафарі.

Вона і він - з овном доведеться розпрощатися. Телець - чуйний і люблячий. Близнюк думає про тебе, а рак любить всім серцем. Лев занадто легковажний. Для чоловіка-діви любов - найважливіше. Терези - приємні і легкі в спілкуванні. Скорпіон знає, що тобі потрібно, - хороший секс! *OK* Стрілець зробить твоє життя особливим. Козеріг - приємний колега, водолій - гордий і неприступний. Риби - номер один у твоєму списку, любов на все життя.

Терези 24.09-23.10

Разом у вересні. Ти спокійно i і безмежно щаслива? Цього літа i жди напруження пристрастей!

Тенденція - твоя сексуальна привабливість принесе тобі успіх і на роботі, і в особистому житті - від прихильників не буде відбою. Насолоджуйся цим, тому що у вересні сатурн спробує тобі завадити!

Любов - завдяки марсу і венері ти познайомишся з чоловіком, який виправдає твої найсміливіші очікування. Ваші стосунки зайдуть так далеко, що, можливо, ви вирішите з'їхатися.

Успіх - незважаючи на те що ти викладаєшся тільки наполовину, на роботі тебе будуть хвалити, і ти отримаєш заохочення.

Відпустка - не скупись - дозволь собі трохи розкоші.

Вона і він - овен хоче тебе, і він тебе отримає! Близнюки пробудять любов до експериментів. Рак - невідповідний кандидат. Лев - абсолютний король. У вересні діва буде твоїм героєм. З терезами тебе з'єднує духовний зв'язок. Скорпіон - не рідна душа, але ти все одно будеш хотіти сексу з ним. Козеріг - чудовий колега. Водолій підходить для шлюбу, а риби подарують тобі багато любові і турботи.

Скорпіон 24.10-22.11

Щастя з другої спроби. Тобі доведеться поцілувати багато жаб, перед тим ти знайдеш свого принца.

Тенденція - марс допоможе тобі в кар'єрі і любові.

Любов - ти віддаєш перевагу відносинам з напруженням пристрастей та емоцій? У липні ти відчуєш гостроту почуттів, але твій новий партнер грає не за правилами - у нього є ще одна дама серця! Не завидуй, а краще позбався від нього. Любов прийде до тебе в вересні.

Успіх - марс і плутон допоможуть тобі в кар'єрі, і твої таланти нарешті оцінять!

Відпустка - де б ти не відпочивала, ти обов'язково заведеш курортний роман.

Вона і він - овен повністю переверне твоє життя, а телець викладе уроки любові. З близнюками ти не перестаєш дивуватися, а з раком приємно поговорити по душах. Лев гарний у ліжку, але не більше того. Діва повністю в твоїй владі, але це швидко тобі набридне. Флірт з терезами дуже ризикований. Зі скорпіоном всі розмови - про ліжко, а зі стрільцем спілкуватися небезпечно. Козеріг стане кращим партнером у вересні. З водолієм - короткочасне задоволення, а з рибами - повна гармонія!

Стрілець 23.11-21.12

Великі зміни. На любовному фронті все незабаром пожвавиться.

Тенденція - зірки радять йти новим шляхом.

Любов - наближаються зміни на любовному фронті. Переїдь до свого чоловіка, якщо він турботливий і хороший коханець. Якщо ні - знайди собі когось щось краще. Довго шукати не доведеться: у тебе буде багато шанувальників, один з яких зведе тебе з розуму!

Успіх - якщо з'явиться нова пропозиція про роботу, використовуй цю можливість.

Відпустка - відчуй адреналін від нових пригод!

Вона і він - ніхто не підходить тобі краще, ніж овен. Телець - чудовий варіант на одну ніч. Близнюки прикрасять собою літо. Рак занадто нав'язливий, а з левом можна лише відірватися на вечірці. ;D Чоловіка-діву потрібно розтопити, як лід, а з терезами тобі завжди є про що поговорити. Скорпіон дуже запальний і ревнивий, зі стрільцем союз неміцний.

Козеріг 22.12-20.01

Літо любові. Позбудьтеся конкуренції і насолоджуйся щастям!

Тенденція - забудь про імідж холодної принцеси: якщо ти будеш наполеглива у своїх почуттях, то досягнеш саме того чоловіка, якого хочеш!

Любов - у липні ти будеш контролювати свої емоції, в серпні тебе чекають зміни: твій новий супутник готовий до серйозних стосунків і навіть до спільного життя.

Успіх - завдяки впливу марса і плутона тебе чекає підвищення зарплати.

Відпустка - для відмінного відпочинку тобі потрібні тільки люблячий чоловік і табличка "не турбувати" на дверях вашого номера.

Вона і він - у овна є загадка, а з тельцем не хочеться вилазити з ліжка. Відносини з близнюками можливі, але триватимуть вони недовго. Рак - твій фаворит в цьому році. Лев - чудовий друг, але може стати і гарним чоловіком. Діва завжди тобі подобалася, може, пора перевести відносини в нове русло? Терези - відмінний коханець, але не партнер. Скорпіон хоче сексу, а ти - його самого. Стрілець працює на два фронти. Два козерога - відмінна команда. Водолій тебе зачарує, тим більше що він теж від тебе в захваті! Риби приймають тебе такою, яка ти є, і це чудово.

Водолії 21.01 -19.02

Поцілунок юпітеру. Зараз тобі щастить в усьому: в любові, на роботі і навіть у лотереї тебе чекає успіх!

Тенденція - юпітер буде твоїм покровителем все літо!

Любов - удача № 1: зараз ти зустрічаєшся тільки з кращими чоловіками, які вгадують всі твої бажання. Удача № 2: кожен з цих чоловіків закохається в тебе.

Успіх - ти весь час у виграші - і коли відправляєш резюме на вакансію, про яку все життя мріяла, і коли займаєшся шопінгом. У серпні зіграй в лотерею - тебе чекає сюрприз!

Відпустка - зроби свій відпочинок кульмінацією цієї щасливої фази.

Вона і він - супернастрій і суперсекс ти отримаєш з овном. Телець дуже упертий, із близнюками - повна гармонія. Рак - кращий партнер для експериментів. Лев - твій еротичний допінг. Діва буде створювати гарний настрій, але твоє серце завоює чоловік-терези. Зі скорпіоном тебе не чекає нічого, крім роздратування. У липні ти можеш закохатися в стрільця. З козерогом посваришся, а з водолієм все піде як по маслу. Риби надають на тебе сильний вплив.

Риби 20.02-20.03

У вихорі почуттів. Уран хоче, щоб риби отримували тільки найкраще. І все буде саме так!

Тенденція - під впливом урана ти зустрінеш чоловіка своєї мрії. Любов у серпні серце і інтуїція просигналять тобі: це він!

Успіх - сатурн обіцяє тобі відмінні пропозиції по роботі, а також збільшення зарплати.

Відпустка - тропічні пляжі, ось що тобі необхідно!

Вона і він - овен - подарунок для тебе, але не в липні. Зараз тебе чекає телець. У близнюків є такт, і це тобі подобається. Рак дасть тобі почуття безпеки, а лев буде переслідувати до тих пір, поки ти не здаси. Діва спочатку всього лише друг, а потім - відмінний коханець. *IN LOVE* Терези не пройдуть твій тест на вірність. Хочеш перевірити скорпіона? Тоді займися цим у липні або у вересні. Якщо вибереш стрільця - гарантуємо, не пошкодуєш. Козеріг теж не розчарує тебе цього літа. Водолій дуже мінливий, спілкування з ним - не для людей зі слабкими нервами! І тільки з рибами ти нарешті дізнаєшся, що таке справжня любов!

Тільки для вас:http://jijour.com/velikij-lyubovnij-goroskop.html

Приємного вам літа!!

Мій результат тесту.

  • 10.02.13, 16:18
Тест. Влияние планет: чем наделила вас Венера?
Ваш балл: 33 из 45.
Ваш результат: 73 %
Вам покровительствует сильная добрая Венера. Бесспорно, вы в глазах мужчин - женщина: чувственная, обольстительная, желанная, соблазнительная.

Вы ощущаете себя счастливой только тогда, когда находитесь в центре внимания мужчин. Не приемлите измен со стороны мужчин и сами храните преданность своему любимому мужчине.

Встретив свою любовь, вы перестаете замечать других мужчин, но и от партнера требуете того же. Вы никогда не променяете серьезные отношения с любимым на сомнительные приключения, и это делает вам честь.

Четко знаете, что такое «женщина для мужчины» и что значит быть самой собой. С вами весело, вы умело проявляете свой интеллект в общении с мужчиной, а так же у вас присутствует чувство собственного достоинства.

У вас достаточно здравого смысла, чтобы вовремя остановиться и не наделать глупостей. Сильный пол любит вас, восхищается вами. Но порой тайно - понимая, что есть границы, которые вы никогда не переступите.

Результат.

  • 10.02.13, 16:02
Тест. Магия планет: насколько вы нежны?
Ваш балл: 32 из 45.
Ваш результат: 71 %
Вам покровительствует сильная Луна. Вы женщина, полная нежности, неспособная скрывать свои душевные чувства. Смотря на окружающих, вы не видите их недостатков, практически каждому готовы достать звездочку с неба, если это понадобится.

В отношениях с людьми вы легки и искренни, - именно поэтому вы всем нравитесь, вас все любят. Хорошо разбираетесь в мыслях и чувствах окружающих.

Ваша чувствительность к окружающему миру так сильна, что вы буквально по выражению лица легко определяете истинную реакцию людей на какие-либо действия. Вы - идеальная мать, настоящее счастье для мужчины, соединившего с вами свою судьбу.

Продолжайте быть такой, не уступайте своим жизненным принципам, - и ваши отношения с любимым станут поистине прочными и гармоничными.

Люблю того, кого люблю...

  • 09.02.13, 17:40


Ступлю туда, куда ступлю, 
в грех превращая прегрешенье, 
не спрашивая разрешенья 
на то, что как хочу люблю. 

Сама приду, сама уйду, 
сама за всё, про всё отвечу, 
за прелесть-глупость человечью, 
за яблоки в чужом саду. 

Пусть моя душенька болит, 
она от боли только больше. 
И было это так, что - боже! - 
пусть моё яблочко кислит. 

Хочу того, чего хочу, 
и нет ни страха, ни запрета. 
и что пропето - то пропето, 
по сердцу, хоть не по плечу. 

Люблю того, кого люблю, 
и странным, ласковым смиреньем 
и этим вот стихотвореньем 
своё несбыточное длю... 
Римма Казакова

Прописні істини.

  • 09.02.13, 16:41
У оптимистов сбываются мечты. У пессимистов — кошмары.
Джордж Бернард Шоу

Маленькие радости очень помогают.
Маленькие радости сердце согревают.
Серый день покажется не таким уж серым,
Нудное занятие станет нужным делом.

Солнечному лучику улыбнитесь весело,
Вспомните забытую и смешную песенку.
Отнеситесь с юмором к отраженью в зеркале,
И оно ответит вам тем же, уж поверьте мне.



"Есть только два способа прожить свою жизнь.
Первый – так, будто никаких чудес не бывает.
Второй – так, будто все на свете является чудом".
Альберт Эйнштейн.

Колір Твого Імені.

  • 09.02.13, 08:45



Всім бажаючим пропоную пройти цікавий тест:






Результат хотілось би знати і мені. Щиро дякую.



Танцуют звёзды...

  • 09.02.13, 05:00
Танцуют ЗВЕЗДЫ...
      Вальс  на небе  бархатном...


Смешались все созвездья... Чудеса!
А белый снег песком рассыпан сахарным
На землю, реки, горы и леса.

Танцуют звёзды вальс в угаре чувственном...
И юной звёздочки одной каприз -
Она, внезапно дурноту почувствовав,
Упала в обморок, сорвавшись вниз...

А на Земле влюблённые по-прежнему
Любуются на звёздный хоровод.
Желанье загадают и с надеждою
Глядят на этот трепетный полёт...

В безмолвии, в пространстве и безветрии
Всё кажется в прозрачном хрустале,
Где вечно пишут письмена созвездия,
Пророча людям судьбы на Земле.
©

Я люблю тебя, Моё Прошлое...

  • 07.02.13, 02:17



Я люблю тебя, Моё Прошлое,
От тебя никуда не деться,
Хоть стежками неосторожными
Зашиваю больное сердце...
Я люблю тебя за несбыточность,
Промелькнувшую в дымке тающей,
И за то, что мне трудно вычеркнуть
образ твой, слишком много значащий...
Я люблю тебя за мгновения,
Что шарфом затянулись душащим,
И за то, что теперь, к сожалению,
ты не станешь уже Моим Будущим.
И пускай я своими надеждами
Настоящее не измерила,
Я люблю тебя, Моё Прошлое,
И хочу, чтобы ты мне верило...

©