Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ГАЛИНА

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

Мариновані маслюки.

  • 19.10.15, 01:24
Рецептів маринаду величезна безліч. Маслюки дуже смачні в кисло-солодкому маринаді, в гострому томатному соусі, в прянощах. Підготувати маринад бажано ще до того, як маринувати гриби. Маслюки будуть варитися, а маринад - настоюватися.
 Класичний рецепт передбачає наступні пропорції:
 на 3 літри води додається 50 грамів столового оцту, 1 чайна ложка солі, 05 ложки цукру, лавровий листок і 3 горошини перцю. Всі інгредієнти додаються в киплячу воду, після чого туди ж відправляється і гриби. Кип'ячене вариво розливають по банках, закочується і закутується до повного охолодження. Але існує і безліч альтернатив класиці. Рецепт можна доповнити однією-двома гвоздичками, кількома зернами зіри, гілкою розмарину, зернами гірчиці. Головне правило - без крайнощів. Насичений і самодостатній смак маслюків не потребує великої кількості спецій. Мариновані маслюки навіть при мінімальному наборі приправ дуже смачні. Є необхідність стерилізації? Якщо ви боїтеся, що одного разу вночі прокинетеся від канонади лопаються банок, стерилізувати гриби потрібно обов'язково. Однак лісові гриби чудово зберігаються. Головна умова - абсолютна стерильність при закочуванні та правильне зберігання. Класти маслюки потрібно ретельно вимиту тару, оброблений паром. Мити банки необхідно звичайною содою - цей спосіб перевірений десятиліттями. А для стерилізації підійде нехитра система з каструльки з киплячою водою і металевої підставки. Володарі пароварок і посудомийних машин вирішують проблему стерилізації сучасним способом - з допомогою техніки. Зберігати закочені баночки краще в льосі або підвалі. Цілком нормально мариновані маслюки без стерилізації зберігаються і в міських квартирах. Головне, щоб місце було прохолодним і темним.
Як маринувати гриби маслюки? Мариновані маслюки - рецепт. Мариновані маслюки без стерилізації
Сервіс виварювання чудово дезінфікує. Більш того, навіть оцет в цьому рецепті потрібен тільки для смаку. Цілком можна закочувати маслюки в банки, просто підсолюючи їх. Навіть такі гриби відмінно себе почувають до зимових свят. Подача на стіл У кожної господині, яка знає, як маринувати гриби маслюки, напевно, є безліч рецептів з ними. Справжній кулінарний хіт - це салат з маринованих грибочків, зеленої цибулі і домашнього соняшникової олії. Таке блюдо будь-сімейна вечеря перетворить в справжнє свято. Тільки заради таких вечорів варто восени маринувати маслюки! Рецепт же цей далеко не єдиний. Такі грибочки можна додавати, наприклад, вінегрет. Вони чудово поєднуються з солоними огірками і квашеною капустою. Їх можна додавати в піцу і начинку для пирогів.
0

Коментарі