Знайомо?))

[Приєднана картинка]

Пішоходам лайфхак

[Приєднана картинка]

Хто тут зранку Мурку кликав?

Відповідь на оце http://blog.i.ua/user/290876/2294763/[Приєднана картинка]Вона вже з Васьком))

День поцілунків святкуєте?

[Приєднана картинка][Приєднана картинка][Приєднана картинка][Приєднана картинка]

Хі)

[Приєднана картинка]

Дематюкаційний патруль (с) 18+

- Добрий день, це дематюкаційний патруль!- Хто, бля?(лунають постріли)* * *- Добрий день, це дематюкаційний патруль! Чи вживали ви сьогодні обсценну лексику?- Та я взагалі нічого обосцяного не вживаю!- Не обосцяну, а обсценну.- А шо не похуй?(лунають постріли)* * *- Добрий день, це дематюкаційний патруль! Книжки Подерев'янського вдома зберігаєте?- Ні!- І "Гамлета" не читали?- Тільки Шекспірівського.- А яким словом ви б характеризували поточну політичну ситуацію?- Та пиздець якісь...

Читати далі...

Вибір є завжди...

Народжувати чи вбивати... Забирати з пологового чи залишити там... Вакцинувати чи залишити з ризиком смерті... Це ж садизм якийсь - дати життя своїй кровиночці, а тоді піддавати його регулярному ризику, відмовляючись від щеплень. Судити таких "мамок" треба! ТАМ я в ігнорі. Боїться незручної дискусії "наґуґлєнная яжемать". Діточок лише шкода. Вони ж не винуваті, що народилися в дуринд.

Котєг + Бджілка = ...

  • 01.07.19, 20:50
Начиталась тут дещо... І от прямо захотілося написати. Ризикую бути забаненою обома, але... 1. Котєг небайдужий Бджолі давно. Він цього не розуміє або не сприймає серйозно. 2. Так і Бджола ж небайдужа Котєгу! Бо якби було по-іншому - він би відреагував задоволено-іронічно, у своєму стилі. 3. Вони вже разом і розігрують тут комедію в стилі Ланца з Аньою або скоро будуть разом, бо пристрасті там африканські. Що скажете?
[Приєднане голосування]