Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Знаєш та вмієш? Заходь!

Субота минала просто прекрасно, поки не з'явився родич з гостинчиком...



Це семилітрова каструля, що щільно набита запашним дивом. Так от: хто знає рецепт лікеру або ще чогось смачненького (варення не пропонувати!!!) з чайної трояндочки - не соромтеся ділитися.

Ось вам ще відео на тематику свята тиць
12

Коментарі

11.06.19, 23:17

сахарку треба добавлять до дрожжей, бо самі пелюстки бродіння не потянуть.

    21.06.19, 23:18

    ми колись робили шампанське з квіток одуванчиків

      31.06.19, 23:21Відповідь на 1 від DimedrolЫЧ

      сахарку треба добавлять до дрожжей, бо самі пелюстки бродіння не потянуть.Цукор та дріжджі - то ж самогонка буде?

        41.06.19, 23:23Відповідь на 3 від Міс Марпл

        сахарку треба добавлять до дрожжей, бо самі пелюстки бродіння не потянуть.Цукор та дріжджі - то ж самогонка буде?

          51.06.19, 23:24Відповідь на 3 від Міс Марпл

          сахарку треба добавлять до дрожжей, бо самі пелюстки бродіння не потянуть.Цукор та дріжджі - то ж самогонка буде?треба бродіння, інакше воно в вас згниє як букет у вазі. Чого роблять вино з винограду? на кожурі е дріжжові грибки, від вінограда пердять. Від пелюстків не пердять

            61.06.19, 23:27Відповідь на 5 від DimedrolЫЧ

            сахарку треба добавлять до дрожжей, бо самі пелюстки бродіння не потянуть.Цукор та дріжджі - то ж самогонка буде?треба бродіння, інакше воно в вас згниє як букет у вазі. Чого роблять вино з винограду? на кожурі е дріжжові грибки, від вінограда пердять. Від пелюстків не пердять
            Тому тре листя з винограду, то вже буде винне бродіння.

              71.06.19, 23:33Відповідь на 2 від DimedrolЫЧ

              ми колись робили шампанське з квіток одуванчиківРобочі мігранти з Китаю з'їли всі кульбаби в одному зі свердловських селищ в Російській Федерації, злякавши місцевих жителів.,

                81.06.19, 23:35Відповідь на 7 від Геннадий М

                ми колись робили шампанське з квіток одуванчиківРобочі мігранти з Китаю з'їли всі кульбаби в одному зі свердловських селищ в Російській Федерації, злякавши місцевих жителів.,
                Ген, а що у нас їдять?

                  91.06.19, 23:36

                  Я не знаю.
                  Тому просто потопчуся тут

                    101.06.19, 23:37Відповідь на 8 від Сyрi

                    ми колись робили шампанське з квіток одуванчиківРобочі мігранти з Китаю з'їли всі кульбаби в одному зі свердловських селищ в Російській Федерації, злякавши місцевих жителів., Ген, а що у нас їдять?Не знаю, що у вас там їдять, а я зараз їм ...цибулю з огірками.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      7
                      9
                      попередня
                      наступна