Для Галі, що любить фотки
- 18.04.16, 08:42
1-2 рази на тиждень готую піцу за ось цим рецептом, останнім часом почала заміняти пшеничне борошно на вівсяне та/або гречане у різних пропорціях (що вдома є)


Мене питали про фоти - дивіться


Смак залежить від начинки, я сьогодні мала 20 оливок, 2 сосиски, 50 грамів бринзи, 3 столові ложки зеленого горошку, півтори - томатної пасти, зверху все посипане 100 гр моцарели.
Час від початку готування до пательні 20 хвилин, хоча в рецепті написано 10. На вогні хвилин 20. Смакує гарячим та холодним однаково гарно.
Смачного вам, і гарного дня!
16
Коментарі
Гість: O-leg-O_ _
118.04.16, 08:53
Галя-Гапій, не суттєво.

Ми Ла
218.04.16, 08:59
Не в обіду ні автору рецепту, ні тобі - але це не піца.
Гість: O-leg-O_ _
318.04.16, 09:01Відповідь на 2 від Ми Ла

це - запіханка.Ми Ла
418.04.16, 09:02Відповідь на 3 від Гість: O-leg-O_ _
запіканка, ти мав на увазі?ні, це щось схоже на заливний пиріг.
ranok_v_misti
518.04.16, 09:04Відповідь на 2 від Ми Ла
всьо шо з сиром можна вважати піцою
Помадка*
618.04.16, 09:30Відповідь на 2 від Ми Ла

та головне шо б смакувалоМи Ла
718.04.16, 09:31Відповідь на 6 від Помадка*

згодна! я ж нічого такого і не кажуПомадка*
818.04.16, 09:32Відповідь на 7 від Ми Ла



тобі не здається що нас тільки двоє на роботі на засіданніГість: Fragile
918.04.16, 09:40
Ммммммммм
Ми Ла
1018.04.16, 09:43Відповідь на 8 від Помадка*

уже не здається