хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Їм потрібно насєлєніє території, а не громадяни держави ...

З першоджерел вже відомо, і знаю це, що ми, Україні, тут в межах кордонів нашої України владі не потрібні. Всі ми, хто вважає себе розумним та незалежним Українцем, не потрібні тим, хто захопив владу в Україні.
Ми, Українці, не потрібні "дорослим" дядькам і тіткам в кріслах влади, які вже 27 років приймають рішення за нас. Особливо їм не потрібні етнічні Українці - люди, які належать, тобто мають свій родовід, переважно до чотирьох європейських субрас, і є носіями Української мови та політично самовизначилися як Українці.

Нам  прозоро натякають - валіть звідсіля, вже маєте той безвіз,  то шукайте щастя в інших державах та землях ...
Бо тут вам будуть лише роттердами плюс, печерські суди і суспільний договірняк між поршенками-ахмєтовими-пінчуками-коломойськими. Занадто енергійним та небайдужим буде АТО з Іловайськами, Дебальцевими і кулями від "своїх" ... а хто вижив - тим буцегарні та карні справи ...

А можна і просто кислотою в обличчя, або кулю в потилицю, або вибухівку в автівку ...
Даром ви, Українці, тут нікому не потрібні. Влада не ваша і не для вас. Тому валіть звідси, або мовчіть ...
А тут тим, всяким порошенкам-януковичам, тим хто зараз приймають рішення, бажані інші люди, їм потрібні лише споживачі та виборці, потрібні "правильні" люди, які дивляться їх зомбоящик та зачаровуються в їх кожний раз "нову" владу.

Громадяни держави їм не потрібні, їм потрібно насєлєніє території.
Їм потрібні люди, які розуміють, що означає "свої", і які зобов'язання і ризики маєш взяти на себе, щоб бути серед своїх і під їх спільним захистом.

А чи розумієш це ти, Українець ?

             

1

Коментарі

120.08.18, 20:07

Згадав цікавий момент з фільму. У селі з'явився новий поліцейський. Місцеві, як то прийнято знайомляться та запрошують новенького на виставу Ромео і Джульєта. Після перегляду цієї драми - запитують:
- вам сподобалось?
Той, звісно як порядна людина, відповідає:
- так.
Ну й далі, без жодного натяку на "Щось", перепитують:
- ви, як поліцейський, схвалюєте самогубство?
З приводу картини-оголошення, я вас запитаю - а шо в Москві зовсім нема чого кушать?