Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Бандитська влада і далі хоче обкрадати незаможніх

Бандитське міністерство доходів і зборів, створене злодіями-олігархами, які взагалі не платять податків, а всі гроші вкрадені у нас переправляють в офшорні зони,  розробляє законопроект про обов'язкове загальне декларування доходів (читай - масове обкрадання українців), заявив міністр-відморозок Олександр Клименко учора в ефірі Першого бандитського каналу,  каналу пожарніка Хвірташа.

"Ми зібралися з братанами і вирішили - розробити з кращими фахівцями всього світу, я маю на увазі,  експертів  з Англії, Чехії, Польщі, Канади та Австралії - адже це найкращі світові експерти (і ми не пошкодуємо грошей),  які сьогодні нам нададуть консалтингові послуги у цьому питанні, ...  - розробити законопроект про обов'язкове загальне декларування доходів всіма незаможніми », - базарить нам  бритоголовий  баньдюган  Клименко  з  екрану  злодійського телеканалу.

За словами бандитів від влади, заповнювати декларації  буде  обов’язково кожен незаможній українець через інтернет. Контроль  за правдивістю поданих декларацій  будуть здійснювати:  СБУ, ГПУ, МВД та податкова.

"Ми обговорили це питання з братанами  і зараз працюємо над тим, щоб  будь-хто, хто буде з цих казлів  заповнювати декларацію, не відчував «незручностей», адже ці  "деніжкі"  нам на офшорні рахунки  ох  як  потрібні.  … Щоб кожен казел міг робити це дистанційно, і щоб всю існуючу інформацію по його доходах ми могли бачити в наших базах даних  і  в  майбутньому  заставити  кожного  платити  ще  більше ... ", - зазначив баньдюган Клименко.

Злодій від Янукурвіча Клименко також заявив, що в майбутньому законопроекті вони з братанами планують передбачити, - щоб  підлягали загального декларуванню  лише громадяни, які мають найнижчі доходи.

"Заповнювати декларацію буде той, хто не має кількох  джерел доходів !???  Наприклад: якщо пенсіонер отримує тільки одну пенсію, то він зобов'язаний заповнювати декларацію, тому що виникає питання:   а за які такі гроші він виживає?", - зморозив баньдюган  Клименко.

За планами сходки, проект держпрограми обкрадання самих незаможніх на 2013-2014 роки передбачає, що рішення про загальне декларування доходів  бідних громадян України буде вже прийнято бандитською ВР в 2013 році.

При цьому баньдюк Клименко заявив, що впровадження загального декларування в дію  повинно початися  теж  у 2013-му році.

За приблизними підрахунками, ця ініціатива, у разі її реалізації, торкнеться близько 38 млн українців. А це величезні кошти (мінімум 17 млрд грн),  … які  будуть вкрадені  і відпралені бандитами від влади в офшори!

37

Коментарі

Гість: Премьер_Я

111.03.13, 14:09

обкрадали вас казлів, обкрадаємо і вічно будемо обкрадати

П.С.: а дійсно, як ж ті пенсіонери виживають на пенсію у 1000 грн !???

    211.03.13, 15:19

    Финансовые полицейские, к примеру, смогут применять физическую силу, носить и применять резиновые дубинки, слезоточивый газ и даже огнестрельное оружие.

    І усі гроші, які вони відберуть у найбідніших, які й так живуть впроголодь, ... куди б ви думали підуть ??? Підуть Янукурвичу !???, - бо це він створює цю структуру, ... ДЛЯ ЧОГО ??? ... для того, щоб грабувати український народ !!!

      311.03.13, 17:22

      вони для цого прийшли

        413.03.13, 16:02Відповідь на 2 від Aмaзонка*

        абсолютно правильно, ось саме для цього і створюють цю окрему службу - для обкрадання найбідніших !!! І думаю, що вона буде й самою найжорстокішою !!! І не думайте що це вас обмине - це зачіпить кожного з нас !!! Тому піднімайтеся на боротьбу з бандитською злочинною злодійською владою !!! Вбивайте цю ПРдунську мразь !!!

          513.03.13, 16:08

          не паныкуйте. сядут усе

            613.03.13, 17:43Відповідь на 5 від Poroshenko

            ми не панікуємо ми купляємо зброю !!!

              713.03.13, 17:46

              не платити податки - це непогана ідея

                813.03.13, 19:01Відповідь на 5 від Poroshenko

                не паныкуйте. сядут усеПоки вони сядуть, наші батьки з голоду помруть. Вони цього й чекають

                  914.03.13, 10:49Відповідь на 1 від Гість: Премьер_Я

                  обкрадали вас казлів, обкрадаємо і вічно будемо обкрадати

                  П.С.: а дійсно, як ж ті пенсіонери виживають на пенсію у 1000 грн !???

                  СУКА ТЫ !!! ВОЗМУ КА Я В РУКИ ГРАНАТУ !!!

                    1014.03.13, 13:54

                    за стиль написання замітки +100 !!! Чому немає фоток ????

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна