хочу сюди!
 

Татьяна

57 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Вбивцям Щербаня Ахметову і Януковичу заборонили в'їзд в ЄС!

У французькому парламенті зажадали заборонити в'їзд Р.Ахметову і В.Януковичу в ЄС

Депутати акцентують увагу на нахабне порушення українською владою прав лідера опозиції Юлії Тимошенко  і  ігнорування  ними  вимог міжнародної спільноти.

Двадцять французьких депутатів підписали петицію, в якій вимагають негайно звільнити Юлію Тимошенко і застосувати найжорсткіші санкції до бізнесмена Рената Ахметова та президента Віктора Януковича.

Автори і підписанти петиції закликають керівництво Євросоюзу ще раз «звернути увагу на свідоме порушення основних прав президента України Юлії Тимошенко, яка і надалі залишається жертвою незаконного ув'язнення».



У петиції міститься вимога не підписувати договір про асоціацію між Україною та Євросоюзом, поки не буде вирішено питання про звільнення  лідера опозиції Юлії  Тимошенко.

Другим пунктом петиції є вимога заборонити «українським громадянам Рінату Ахметову і Віктору Януковичу, які є основними фінансовими« спонсорами »українських органів влади причетних до справи Тимошенко» в'їзд до країн Євросоюзу і розширити цей заборону на всю Шенгенську зону.

P.S.1: Українська влада мовчить про це,   а нам же заявляє, /що стосується перешкод на шляху до підписання угоди про асоціацію/, - що мовляв тут багато що залежить від спільних скоординованих дій усіх гілок української влади ... мова йде, насамперед, про уряд  і активну роботу Верховної Ради. - Костянтин Єлісєєв, посол України

P.S.2: У посольстві Франції в України відмовилися прокоментували даний документ, посилаючись на те, що дипломатична місія має право коментувати тільки позицію Міністерства закордонних справ країни і не може коментувати або давати роз'яснення дій депутатів французького парламенту.

29

Коментарі

115.04.13, 17:11

Ну і що? Тепер їм лиш одна дорога - на північний схід! Краще б їх рахунки "заморозили"!

    215.04.13, 17:31Відповідь на 1 від Alter ego*

    це зроблять штати згадай історію Лазаренка. Вони ж нікуди не їздять, бо розуміють що їх одразу ж хватануть і посадять !!!

      315.04.13, 17:37Відповідь на 2 від НиколайВторой

      це зроблять штати згадай історію Лазаренка. Вони ж нікуди не їздять, бо розуміють що їх одразу ж хватануть і посадять !!!Їх активи не в Штатах, а в Європі. І, напевно, в Китаї та Кореї?

        415.04.13, 17:46Відповідь на 3 від Alter ego*

        Так є і в Європі, але в офшорах: Ліхтенштейн, Австрія, Кіпр, Латвія, Мальдіви, ... Є й легальні рахунки, але це незначні суми, до мільярда доларів. За Китай і Корею не знаю - треба буде пробити це питання

          515.04.13, 17:50Відповідь на 4 від НиколайВторой

          Так є і в Європі, але в офшорах: Ліхтенштейн, Австрія, Кіпр, Латвія, Мальдіви, ... Є й легальні рахунки, але це незначні суми, до мільярда доларів. За Китай і Корею не знаю - треба буде пробити це питанняЯ так зрозуміла, - куди цей пЕтух за державний кошт їздить - там і золоті яйця відкладає.

            615.04.13, 17:57Відповідь на 5 від Alter ego*

            Гроші вони перекидають за рубіж через ланцюжок підставних осіб, але на свої рахунки і рахунки своїх дітей. Величезні суми були і ще є й на Кіпрі

              715.04.13, 17:59Відповідь на 6 від НиколайВторой

              осіб - я маю на увазі банківські операції. Перепрошую, бо трішечки невдало відповів

                815.04.13, 18:01Відповідь на 6 від НиколайВторой

                Гроші вони перекидають за рубіж через ланцюжок підставних осіб, але на свої рахунки і рахунки своїх дітей. Величезні суми були і ще є й на Кіпрі Ну, про Кіпр навіть Їжачкам відомо! Думала, що хоч там банки лопнуть, так ні - Стара сеньора ЄУропа допомогла зберегти офшори злодюг в законі!
                Розповсюджую вашу замітку. Я тут http://blog.i.ua/user/2675316/1202366/?p=5#advA_advC_1202366_18559841 веду інше розслідування. Піду шукати те видавництво.

                  915.04.13, 18:17Відповідь на 8 від Alter ego*

                  На рахунок останнього речення - дуже Вам вдячний за доречну і своєчасну статтю про гонорар Януковича за книжки. Розповсюдив всім - цей факт не можна лишати безкарним !!!

                    1015.04.13, 19:29Відповідь на 9 від НиколайВторой

                    На рахунок останнього речення - дуже Вам вдячний за доречну і своєчасну статтю про гонорар Януковича за книжки. Розповсюдив всім - цей факт не можна лишати безкарним !!!Зачекайте одну хвилинку, я зараз фото редакції зкину. Його ніде немає в інеті. Ексклюзив.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна